Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

MirkaD

tak jo…
    jak jste již pochopily šití patří k mým nejmín oblíbeným aktivitám….
    když budete hodní dočkáte se historky-Mirka 2 měsíce v šicí dílně-co vydělala stačilo na bus-no to je vlastně už všecko-k historce-Mirka v šicí dílně

tak Mirka a knoflíky
    Martin nosí často plášt bez knoflíků-ano má jich pár přišitejch-pár-znamená 2!
    ale jsou každej jinej-aspon něco jako bílý jsou a jsou přišitý hnědou nití-že je plášt bíléj,protože Martin dělá v laborce je jasný…
    před nedávnem jsem koupila několik bílých knoflíků na ten plášt,
    no a jak u ničeho nečtu návody,nic nepřeměřuju a všecko odhaduju-a blbě!
    tak jsem ty knoflíky koupila větší….
    ale komu by to vadilo,že…
    ted ten plášt-doneseno šití,plášt…sednu si na terase-navlíknu nit do jehly s tak velkým uchem,že by jím prošel velblloud i s karavanou,
    přišiju knofík,i druhej!-bacha na to takovej výkon!
    no,ale co s dírkama,že?když ty jsou malý,že?
    ale pohodička-ráda furt něco stříhám-ano před tím jsem ostříhala Žerykovi ocásek at ladí s tím,že je nakrátko,takže zkrátit Žerykovi ocásek,
    sobě jsem zkrátila elastáky,at se můžu v klidu na pohovce válet v šatech,
    takže elastáky pod zadek,a ted jsem čapla nůžky a ne-ná-pad-ně -heslo hlavně nenápadně! jsem milý dírky zvětšila!!!
    prosím vás-ano,myslela jsem si,že si Martin nevšimne…,
    ale Martin je trapnej detailista,a že jestli vím,proč jsou ty dírky obšitý?
    no asi jako nevím tvl…
    no,aby se to nepáralo….
    aha,novina roku,že…
    takže jsem milý dírky obšila…..
    no pak jsem se hecla,bílou nití mu zašila díru na zelelenobéžovejch šustákách… a zmožená kak kdybych vylezla Alpy jsem odpadla dřímat….
    tak to je konec,a všecko je to bohužel pravda nic než pravda!