Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

MirkaD

tak včerejšek-ráno vycházka-Betty,Žeryk-směr ke křížku a kousek za něk,kousek po posekaným poli,těsně před náma srnec ze srnkou a když jsme šly zpět a já na konci cesty před úvozem,že si tršku začutám s Žerykem-pár metrů,
    tak on čumí před sebe a zase srnec ze srnkou….se tam nahánali-ááá zaspíváme si-3 dni mna nahánali,eščéééé mna nedostalíííí……
    takže to by bylo hudební okénko 😀
    Max nechtěl jít-očumoval plot u sousedů,asi jím hárá jezevčice,
    jo a ráno jsem ho kopla do zadku-normálně do psů nekopu,ale byla to má nejrychlejší reakce,když přede mnou šel obchcát zevnitř terasy rožek-měl chudák dost udivenej pohled-protože se mu to za život stalo PRVNĚ!!!!
    jo,nebyl to pochopitelně nějakej fest kopanec-prostě silnější drcnutí špičkou gumáky na přerušení nežádoucí činnosti….
    Dafi to ráno zapichla u svýho betonovýho stupínku-má tam na začátku zahrady takový schodky z kacliček,vyžeduje na nich pamlsek,jakože pařez….tak nešla,
    přes den ležela-to mi všichni…:D
    teda já zametla,prala,Martin vysával,já ho teda ostříhala a večer jsem ostříhala Žeryka-ošmikanej celej za dest minuti oška ale tvářičky nechtěl,povrčával-já zas chytala nerva,že se mě s tím nechtělo srát s nůžkama přes hřebínek-jde to pomalu,a není to tak na krátko a rovnoměrně-bože aby sech nepo…:D dřív jsem tak šmikala celýho Žeryka-přes hřebínek,nůžkama,jenže ted se mě nechce ani pár centáků :D:D:D
    takže nastal boh s leností-mou
    a naštvaností Žeryka….vyhrál Žeryk-šmikla jsem to nůžkama přes hřebínek-ale vyčetla jsem mu to 😀
    večer s náma šla i Dafča k trati-tam je lavka,tak šla najít lavičku-packu navrch a za mnou…Žeryk si chvilku hledal míček,pak se šlo dom
    tak tam šla pomalu,ale šla-netáhla jsem ju,šla na volno jak chtěla ona,a zpátky valila…
    granule žere
    dnes ráno šla s náma kousek za zahradu-pár metrů a že dál nejde-tak jsem ju dala za plot,že půjdu s Žerykem-tak to zas nééé,že de s náma!!!
    tak jsme šly kousek směrem k lípě,ždibíček….
    a pak dom,a že na cestě za bránou pocvičím
    tak mě rozemála-tak jsem ju dala na cestu a říkám jí-tak co teda budem dělat?budem cvičit?
    a ona-když chce něco dělat tak začne sedat,dávat packy,a neboo nic,jde se dom…
    a ona-šup,u kraje cesty malá zmačkaná petka,tak to chytla a donesla-bez povelu,sama o sobě!!!!takže dobrá nálada-u ní!!!
    tak jsem ju pochválila,hodila petku dom,
    udělala s ní pár otoček,kroky,sedni,vstan
    pocvičila jsem s Žerykrm
    a že si s Dafi zaházíme aportek-to má taky roky stejnej průběh-odhodím hračku-pár metrů-Dafi nerada dálky!!!!odjakživa….:-)))
    a Dafča když nemá náladu,tak to dones,pomalu,7 krát jí to spedna,
    tak na to kašlu
    a když má náladu-tak jsavě k tomu doběhne,trochu se chce tahat,vrtí ocáskem,blbne-zabíjí to…hrozně s tím třese-někdy u toho i vrčííííí!!!!:D
    tak dneska to bylo rací-ocásek,blbnutí,tahání…
    jo pochopitelně-když hodím aport-činku-tak to donese jako cvik…
    ale to dělám málokdy
    no,takže nálada u ní dobrá-veslá,je ždibíček čilejší-doma mě dotáhla ijáčka,záložku a nesla noviny-u toho je fakt důležitá-to mě ani dát nechce to drží pevně….
    pak půlhodiny chování na klíně….
    takže granulky papá,aktivity má tak jak chce ona…

Maya-no s tou štítnou žlázou-hele já si myslím,že to má i Norinka-hrozzně žere,hubne…
    jenže po včerejšku to nemám chut s máti/rodiči řešit…..
    jsem se dlouho tak nenasrala jak včera……..,jsem nevěděla,jestli mám brečet,nebo jít říct co si myslím,nebo co……,
    fakt prostě-kam vítr,tam plášt
    mě řekne něco jinýho-co si myslí,že chcu slyšet,
    tetě(ostatním)něco jinýjo-co si skutečně myslí…
    akorát,že ju včera bylo slyšet…….no rozdejchávala jsem to dlouho….
    pointa?
    NECHODIT ZBYTEČNĚ NA VVETERINU,JEŠTĚ BY TAM NĚCO NAŠLY…….
    TO JE JAK U LIDSKEJCH DOKTORŮ-VŽDYCKY TAKY NĚCO NAJDOU…..
    JE FAKT ŽE MÁTI K DOKTORŮM SKRO VŮBEC NECHODÍ A VŠECKO LÉČÍ BYLINKAMA…..
    PROSTĚ STRÁ ZNÁMÁ PÍSNÍČKA-ŽERE/PIJE/CHODÍ?TAK JÍ MI NIC NENÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!
    Fifi-užij si tábor,bez brablenců,ocásků a tak vůbec!!!!