Fóra › Ostatní › Soukromý: kecací předléto 2023 › Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023
Černejčaj-no,na veterině jsme často,to jo,ale dnes byl velkej rozbor krve+ta štítka-což on normálně nedělá,před rokem to nedělal,
ho to samotnýho překvapilo-že tam něco našel-u té štítné žlázy,říkal,že to nečekal,
taky jsem mu před tím fakt dlouho vysvětlovala,proč tu krev chcu-
ono,když ve vedrech přijdeš na veterinu,že ti nechce chodit pes na vycházky a je divnej-tak se to taky blbě vysvětluje
proto mi říkal,že on má 2 40kilový feny,co leží někde zalezlý,
tak jsem se mu snažila obšírně vysvětlit co a jak
že to není o tom u ní,že v poledne v tropech jdu na 3 hodiny ven,a divím,se,že se jí nechce!
ale,že je to o tom,že ted přes léto vycházky brzo ráno/pozdě veečer-chvílu a stejně nechce jít,
že nechtěla chodit už v tom BK na jaře,kde jednak nebyly tropy,
jednak jsem ju tam nějak venčitt potřebovala-protože panelák….
nakonec jsi to viděla Ty,když jsem s tebou šla od busu dom-půl deváté ráno-ano bylo teplo,ale je to pár metrů-a táhla se jak hrom,Žeryk šel normáůně
a ještě jsem to s tebou 2 krát rozebírala,naposledy s tím výletem kdysi spolu…
-prostě byla to jiná Dafina a horšilo se toale zase to nebylo furt!!!blbý-třeba v Miloticích v zimě ten zámek-šla hezky-to byla hodina
nebo jedna vycházka v zimě sníh,v BK,kolem přehrady s kamarádkou zdr.sestrou-bože já byla tááák ščastná!!to Dafina běhala!!skákala po šutrech/pařezech,byla veselá!!!to jsme si ááák užily,jak kdysi-do toho ten sníh,kamarádka,bylo to jak kdysi….:-))
nebo podzim necelá hodina k Nevojicím v lese,pšešina-am hoopala i do hromady listí,to s ní sjíždělo….my se smály…,
tak to bylo taky,vlastně víc se to zhoršilo od jara,konce zimy??
a zase,tím,že já nejsu zdravá,tak,když jí se nechtělo,tak jsme se motaly někde kolem,a já dělala cvičící/hrací vycházky,a tím,že vždy chvilku seděla/cvičila a mezití cvičil hrál si Žeryk,tak si odpočla…
prostě když se jí nechtělo chodit,já měla před prací/po práci,tak jsme se motaly kousek odtud,byyl z toho cvičící vycházka a šlo se dom…
kdybych každý !!den po ní chtěla delší vycházky chodící,tak by mě to trklo dřív…tčeba,…
jenže já po práci/před práci jsem si říkala-nechce chodit,no nevadí,unavím ju psychicky,cvičením,doma hlavolamy,furt jsem dělala pachový čtverečky….,
vlastně nejvíc to bylo vidět,ted jak marodím….i když si člověk řekl-jasný,je vedro….
ale ta únava,patie…
já se chodila někdy dívat,jestli nespí….tak nějak hodně nespí….
chápeš-dřív mě doma řekly-no dyt ona je nalítaná zvenku,líce po zahradě,dvoře….
a ted?když ju celej den vidíš?
jak líce po zahradě,po dvoře?dyt furt leží…jenže-no je teplo….,
no nic,je dneska pořádně vyšetřená i neuologicky,i ju všlijak převracel,držel,kousek od stolu ve vzduchu,zkoušel jak bude chodit,když ju držel ve vzduchu,mával jí rukou před očima a tak,,,,
fak ju prohlížel pořádně,a jo olí ju trošku bederka,ale naposledy dnes sebou švihla na terse-na šmik a ležela na rovné zemi…
každou chvílu v poslední době hodila hubu…to jsem mu říkala….