Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

#156996
Zlata

    Čajdo
    Vezmeš ovoce,jakýkoliv,dáš na kastrol,,podleješ malou skleničkou vody,aby se nechytalo ke dnu,strčíš do trouby na 70-120°,po půl hodině zkontroluje a,s pekáčem zatřeses,ovoce nesmí být v pekáči až nahoru,ale do necelých 3/4,protože pustí šťávu.Tak za hoďkua půl kastrol vyndáš,buď přepasíruješ,když jsou tam pecky,když nejsou můžeš rozmixovat ,přidáš cukr podle chuti,vrazíš zpátky do trouby tak dlouho dokud se cukr nerozpustí.Taky si zkontroluj jak je to hustý,když se ti to po rozmixování zdá hodně řídký,nech to v troubě ještě chvilku odpařit bez cukru.Zkouší se na porcelánový talířek jestli to tuhne.Naleješ do skleniček,horký,zavřeš,obrátíš víčkem dolů,máš hotovo.
    A ty nemáš třeba štamprdle na ty kousky kytky?

    • Odpověď byla upravena před 11 měsíci uživatelem Zlata.