Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

MirkaD

tak včera odpo jsme vzaly psíky na plavčení-Betty s Mxem,že jdou taky,
    no nebyla jsem moc nadšená-protože 4 psy už je dost….zvlášt u vody,ale Martin-tak je vezmem,s rodiči si nic neužijou,nikam je neberou
    no tak je tam naskládal,do auta-dojely jsme na místo,vyndal je ,dolezly jsme k rybníčku-kde na kraji velká chcíplá ryba…pustil je,což v případě hluché Betty je šppioca nápad…
    no zkrátím to-ŽERYK si xxkrát zaplaval pro hračku ,docela velkj kus,
    Dafi několikrát jejich dest metrů,Betty párkrát 2 -3m,etry od břehu-nenamočila si ani záda,ale plavala…Max si sedl na kraj do vody,pak lehl a čučel-on to tak dělává…
    my hlídaly v mezičase,kam z nich kdo jde,a jestli někdo nejde…
    Dafi na konci se i potahala s Žerykem o hračku:-)))
    no,pak jsme se s něma ždibec prošli,at se vyvenčí a jely jsme dom
    trošku nervák pro mě teda-protože se cetou tam/zpět jde po dvou pidi mostech a jedn má ty debilní kovový čtverečky….:-((
    no,ale psy byly spokojeníí,že a to je nás-a kolikrát u Martina!na prvním místě…často nevím,jetli je to teda dobře…:-())
    no,pak už jen válení na terase…
    psům od rodičů jsme objednaly jakejsi spešl přípravek na zuby-sprej-pošlu v mejlu,a nám deku pro psy do auta-tu nejlevnější za 299kč,ale přece jen to bude lepší,zvlášt když se tam vozí víc psů a mokří jsou a tak…
    volala jsem do práce šéfovi-tak mi říkal,že zdraví na prvním místě-je fakt velehodnej a poklad-jden z bývalých šéfů by nás tam dotáhl třeba za nonu-u něj byly práce na prvním místě-jako hooodně na prvním místě,
    tenhle šéf je moc fajn,stejně jako ten předšlej-tolik štěstí po letech!!!
    dnes ráno jsem šla mezi ole i s Betyy-tu jsem měla uvázanou u sebe,a šly jsme kousek mezi pole,Dfinka s 2 krát našla přívěsek s klíčem,Žeryk 2 krát máček a šlo se dom,otec už zháněl Betty na vycházku,tak šla ještě s ním,
    no se mnou šla kousek a seděla,když mí psy nosily/hledaly,takže se moc nenadřela…důchodkyně naše čilá:-)
    za bránou jsem si zase s běma trošku pocvičila-Dafi nechce chodit na vycházky,ale baví ju cvičit,tak spolu cvičíme…
    tatka sleduje policii v akci-bože to jsou pořady toto:-)))

Kimi-přeju at si s Goliáškem ještě dlouho užíváte!!!

Černjčaj-doufám,že děda jen slabost ze dlunce??
    jo mám přečtený 2 knížky od tebe…

přidaný 2 hodiny vycházek…