Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Too bylo fčéra ale krásný odpůldne! Strávila jsem ho v lese! Houby nět, jen něco co možná bylo masák, možná jedůfka, ale jinak prt. Přefčírem jsme našli jednoho velkýho kováře u cesty, ale jinak prt teda.

Zlatka
    Kronezeitung,tak mrknu.N

díky moooc, zatím se mi nedaří se tam dostat, uvidím doma večír.

Fifi
    By me zajimalo, jak Charlikovo hovno vypadalo. Pidipantofel?

stračeno 😀 😀 😀 ale jinak to úplně ftipný není, když má člověk takovýhodle demoláta

Nedojde, bohuzel. Protoze ho nic moc v danou chvili neboli.
    já vim no, ale tak vycházela jsem z toho, že je to taky takovej profesůrek a myslitek a na sebe opatrnej-jako Rumíčekm že si třeba dá pozor. Tož musí halt bej hodně pod dozorem statnýho ošetřovatele, no. Ad to lítání u plotu, no pro mě, když to čtu, další důvod, že spešl tu flekatou učím, aby zahlídala, ale nejančila, páč kdyby mohla, lítá taky jako blásen a řve. Takže tohle je pro mě novinka, myslet tímhle směrem. Jenže Ty to máš těžší.

Kimi
    No,je mu minimálně 13 roků, ale chci si psí život s ním normálně užívat, byť v pomalejším tempu, a na cestu za Duhu moc nemyslet.🤦‍♀️

tak Kimi, přesně tak, moc držím palce, abyste si užívali pohodovku a třebas i malý výlety, jako tuhle, aby vám hlavně bylo fajn.

černej čaj
    háskej výletík, čajdo, mám chuť na ty pralinky teda. Nejdřív jsem dostala chuť na ty jahůdky a borůftky, ale teď s odstupem by došlo hlavně na ty pralinky 😀 Krása, jako vždycky.

Mirkooooooooooooo, neblázni s výčitkama. není to legrace a nešermuješ v pracovní době tužkou, tak neblbni, nebooo, nebooo Ti budu nadávat.