Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fifi

Bryvecir vespolek. 🙂
    Esusova
    Se mas, s novyma kaderema courat po loukach. 🙂
    Říkala jsem si totiž, že jak on je na sebe ofafrnej, že mu to třeba dojde, že když zamagoří, přijde nepříjemno a bude se chovat jinak.
    Nedojde, bohuzel. Protoze ho nic moc v danou chvili neboli. Kdyz tu nejsem, jsou v baraku zavreny, kdyz tu jsem a slysim, ze psiska vejs hlasi nekoho, kdo jde na prochazku, hlidam si ho. Ale pak ti tady projede susem jeden debil na kole, kterej ma cubu ovcandu na volno a necha ji litat tesne podel plotu, nebo zdrhne malamutka mlada, nebo ty dve prtavy pincice – a ses v hajzlu. Teda Trolda, protoze i za tu chvilku, nez zareaguju a stahnu ho, prezene to.
    No nic, holt bojujeme, jsem zvedava, co mi rekne vetka v pondeli na jeho lysajici cumec. 🙁

Cajdo
    Krom rozkousanych bot nehlasis zadny zraneni, takze vylet byl cajk? 🙂

Mirko
    Parada s kontrolou. 🙂 Vyprdni se na vycitky, proc bys mela naky mit, kdyz ses po velky operaci? Vzpomen si, jak si dycky sotva lezla ztahana z prace! Relaxuj, uzivej si nemocensky, srustej, neprepinej se. 🙂 V srpnu se uvidi, ze to bude chtit este klidovej rezim a ne drepeni za kasou ci tahani palet.