Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Děkuju tímto Maya a její slepičce, který mi zpříjemnily dnešní cestování do práce. Smála jsem se v autobuse nahlas. Slepičce bych moc přála, aby na svý cestě za bezpečnej domov pro svou snůšku potkala kohouta, co z ní neměl strach a zařídil jí budoucí potomstvo, aby mohla mít kuřátka. Zaslouží si je. Máme výluku na trase do prasé, opravujou tramvajovou trať, takže cestování je zase o něco zajímavější 😀 a počíst si tohle dobrodrůžo bylo fajný.

Hlásím se do klubu nakadeřenejch. Neozval se mi můj kadeřník s novým termitem, tak jsem se na něj vyprdla a zašla do vedlejší vesnice. Jsem prozatím spokojená, stálo mě to o čtyři stovky míň i s velkorysým dýškem. Tak uvidíme příště. Bylo ftipný jít od kadeřnice domů mezi loukama a polema. To v Prahé člověk nezažije, to jede emhádéčkem, tady jsem se pěkně prošla, než mě Brtnik cestou nabral. Jen mi trošku hrklo v hodinách, když jsem uprostřed vesnice šla kolem domu s plotem tak mi do pasu a nařítil se k němu zabijácky se tvářící maliňák jak hovado, vypadal, že je ochoten bránit dům proti komukoliv, kdo půjde kolem v okruhu padesáti kilometrů. A já byla zatr natěsnačku k tomu plotu 😀 😀

Fifi
    Hele, je to fakt dvousecna zbran.

to je na tom to pitomý. Moc bych si přála, aby to bylo tak jak mě napadlo dneska ráno na WC, kde mívám, jako většina myslitelů, nejlepší myšlenky. Říkala jsem si totiž, že jak on je na sebe ofafrnej, že mu to třeba dojde, že když zamagoří, přijde nepříjemno a bude se chovat jinak. Je to taky malej profesůrek, jako Rumíček, tak to třebas vymyslí. Nebo mu to poraď.

No nekecej, že i vás konečně padala voděnka!

Maya
    probůh, jak se obvazuje vesnická kočka?Blbě, já vim, ale prostě nedovedu si to vůbec představit.
    My jsme v neděli měli na tu cestu i koncík celkem slušný počasí právě. Ráno u nás buřina, déšť a ochlazení a cestou taky bylo fajn, až pak v Berlíně, že jo, tam už teplo bylo, ale pořád to proti sobotě byla brnkačka. Navíc jsme v sobotu betonovali pozední věnec na verandě, tak jsem kýblovala beton a chudera Brtnik to tahal.

Mirka
    no hele, jak to jde bez gruntování, to budeš mít v budoucnu volnýho času, co? 😀

černej čaj
    vítej doma děfčico!! Jak to máš s tou prací, sem tady zvědavá, tak , že se odkopávám v noci zvědavostí.

v brne je 100x hur nez v lese
    všade je 100x hůř než v lese, brrr

tak to s těma botama, to víc než zamrzí, teda, je to pako ten Karlik