Fóra › Ostatní › Soukromý: kecací předléto 2023 › Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023
Fifi-napiš,že měl v tlapce kamínek,napiš,že šlápl na ořech,napiš,že šlápl blbě a pak dobrýýý-NAPIŠ NĚCO TAKOVÝHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOC NA TEBE MYSLÍM!!!!!!!!!!
jinak já bojuju s rýmou-děs-bolavá ucpaná hlava,smrkat vší silou,včera přes den dobrý,a večer zase ucpaná…dnes teda lepší…ale furt to není ono,
ještě,že mě to nechytlo po operaci,to by mě asi popraskaly stehy a všechno z toho smrkání-výživná neschopenka…..,
večer jsem šla na hodku do knihovny
pak chvilku s Žerykem,Dafi jsem měla v knihovně,ale furt tam chodila…
dnes v noci nablinkaný….uf…
vycházku jsem udělala ráno za barákem-s Žerykem-vyvenčit,pak vzít i Dafi,na striništi mu dát 2 krát hledat míček-strniště se slehlýma stéblama,tak se zabavil čmucháním/běháním,Dafík 2 krát donést klíč od vrat s plyšáčkem,Žeryk za bránou několikrát odložení+cviky s tance a Dafi jen tak pro radost-chtěla pak taky cvičit-pc/tap-pozdrav,kroky a vyčurat a dom,na to,že jsme byly za barákem u pole,před bránou a pár metrů do dědiny,jsme nakonec byly venku asi 40minut,takže se můžu jít s čistým svědomím válet a kurýrovat na zítřejší oslavu….uf,se m i tam nechce…
PetraK-gratulace k výročí svatby!!!
at vám to furt klape jak doted!!
což teda-nemůžu odolat,a musím to sem napsat-jak byly rodiče ten týden pryč,
a my tu byly sami,s tím,že se fakt o všecko staral Martin,
a ani nechtěl abych něco dělala,že kdyby mě něco bylo,tak at je jistota,že to není z práce(úklid,zahrada),taky mě furt bolelo to břicho…
ale,no prostě jsem jen chtěla napsat-že pro nás to byla s Martinem skoro jako dovolená-on teda byl 3 dny v práci,pak byly ty svátky,tak 4 dny spolu
ale prostě žádná ponorka,nic,fakt jsme si to maximálně užily,
byly jsme furt spolu*Martin za celý týden šel jen jednou na hodku a něco na pivo,jinak pořád spolu,žádný hádky,nervy,nic-FANTASTICKEJ POHODOVEJ TÝDEN!!!!
LEPŠÍ NEŽ DOVOLENÁ U MOŘE V 5HVĚZDIČKOVÝM HOTELU!!!
tak jsem to sem chtěla napsat,že to byl jedn z nej!!!!týdnů za poslední dobu u nás….
(jak kdyby byl Martin bez rodičů za oknem klidnější,v pohodě,jinak se furt hlídá-bacha-naši…)