Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

PetraK

Eva
    Brtník – Nene 🙈🙈. To je mi líto, myslela jsem si že už to má skoro v pořádku

nojo, bohužel, takže ho znovu – hlavně ráno bolí prasácky to koleno a k tomu se ještě tedy přidalo na tý stejný noze stehno zezadu. Snažím se být důsledná /on si na to nevzpomene a mazat mu to kostivalem/ i jsem ho přinutila zase jíst Arnicu, a nabádám ho k návštěvě lékaře.

.. Mně je špatně jenom když ten žebřík držím a koukam nahoru jak tam Jirka stojí a natírá 🤮
    Já jsem v rámci stavby a přípravy na střechu se musela naučit to přemoct a vylézt až nahoru, ale je to vždycky hrozná panika. Teď o víkendu mě to čeká zas.

Ano, chápu že stavební dozor nad námi dvěma musí být velmi vyčerpávajíc
    má šichtu děfčica flekatá

Zlatka
    já vím, že máš pravdu a odpočinek by to chtělo, ale …….. když jak to udělat, pořád jsou před náma nějaký úkoly.

Mirka D.
    Čajdu-ted je asi?ještě na vandru-od soboty?neděle?
    dík za info, já myslela, že už dorazila dom. A tak to je supr, jestli něco klaplo a navíc až od září, to je skvělý. Doufám, že mi pak řekne detaily.

já nevím,že já musím mít rýmu vždycky napřed zaraženou,že ju jako nemůžu mít hned jak většina lidí….
    heeej to mám taky tak!