Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

MirkaD

Zlatko-no,včera odpo v rámci zaplavání psů-opět bleskurychlý odjezd do Vicánek,
    zaplavat v rybníčku,chvilku projíta pak do města,kde mě Martin vysadil u práce,takže tam lékárna-tak jsem nafasovala vincntku-kapky do nosu+si beru sinupret-a rýma z jedné ucpané dírky už se spouští…
    Martin pochodil ze psama podél řeky chvilku já vlítla rychle ještě do drogerky a jely jsme dom
    takže ucpaná dírka se pozvolna rozpouští….
    já nevím,že já musím mít rýmu vždycky napřed zaraženou,že ju jako nemůžu mít hned jak většina lidí….,jinak snaživě dodržuju dietu,
    ted si dělám 3křídla jen ve vodě
    ráno -su vzhůru od 5 tak jsem po šesté hodině šla ze psama-Dafi nechtěla vůbec jít:-((
    jak jsme jezdily s těma psama rodičů,tak to joooo,ve Ž.lese-jooo-pařezy,že:-)
    plavčení 2 dny po sobě-jooo-sice není náruživej plavec-ak 3 krát si tam odplave 6 metrů pro hračku a zpět-ale je chvilku ve vodě,chvilku plave,před tím se vyvenčí,pak líce jak střelená,tak se chvilku proběhne-takže pohoda-no a Martin spíchá po práci dom-taky toho má dost-tak nechce dlouho nikde trajdat ze psama-chápu to-takže-Dafi spokojená,že není dlouho venku…
    no dnes jsem byla ale ráno za tvrdáka-jsem řekla,že prostě pude!
    tak jsme se couraly mezi polama směr k rybníčku a pak ke křížku a zpět-nebylo vedro,bylo chladněj,jako udobřování posloužily kachní použky a velmi!velmi náročné cviky typu-pac-pamlsek,tap pamlsek,mezi-pamlsek-což ju udobřilo,a i teda běhala,
    bohužel jsme na konci v tomto týdnu podruhý!což je pro ni fááákt mega opruz!!jsme potkaly basendžíka…tak Dafča chudák neměla radost…no co se dá dělat….ale bylo to nakonci vycházky,tak pak už jenom hrrr dom a ležing…
    tady poprchá,ale koukám,že ne moc,když rodič zase seče trávu…
    utírám prach a poslouchám pohádky…
    byla jednou jedna paní a ta měla jednu dceru,ata byla pěkná jak obrázek,ale co to bylo platný,když…
    a já do toho-když byla líná jak veš!že?-no jasně-byla líná…
    pohádka o 3 přadlenách….jo,jo,já su celá děda Komárek,už jsem okomentovala i Bajaju…