Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

MirkaD

bože,to je zase den..
    včera jsme vzaly na otočku pséky zaplavat do Vicánek-první letošní koupačka,
    Martin utahanej z práce/vedra+byl dýl,tak jsme jely na chvilku,jen vykoupat a zpět,jindy se s něma jdeme kousek projít at trochu roschnou,no a doma jsem ještě Dafi dosoušela,,at se neprochladí-má ty chlupy hustý-dlouho schne
    a dne ráno u mě štípání/nos/krk-rýma-takže nosohltan jak vyšitejma to se nemám nachladit…po té operaci….
    no,spáchala jsem ráno vycházku-Dafi cvičácí za zahradou,Žeryk měl ke křížku a zpět,a čtu a válím se..a odpo lékárna…chjo…
    a to se musím do soboty vykurýrovat máti má oslavu narozek…
    kulatejch …
    no,takže beru sinupret,koupím kapky…
    vůbec nechápu,kde jsem to mohla ulapit…jestli v té nemocnici ?v pondělí-taky tam byla klima+hnusnej vzduch
    nebo klima v autě?
    nebo odkopaný nohy?
    ráno větráme,přes noc ne,já se odkopávám,pak mi táhne na nohy,a doma je chladno…

PetraK-bouřku nezávidím,u nás zatím nic,prej má přijít něco odpo ,je vedro a hrozný sucho,ani rosa ráno nebyla,ale mraky jsou…

Petrs01-aky pěkná klidná noc-koukám u tebe….
    no,s tebou v jednom pokoji bych spát teda nemohla-když větráš i v zimě…ale to asi ani s Čajdou…
    ano občas jsem si v zimě dávala v noci čepicu na hlavu….zimní…doma….:-()