Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

PetraK

Mirka D.

a ..Martin roste….

tak v tomhle ho vyloženě chápu. Naprosto nesnáším, když vařím a někdo se mi tam bude motat. Místo abych svištěla prostorem a odsejpalo mi to, tak si musím dávat pozor, abych se o něj nepřerazila, nepolila ho….a tak dále. Nechci při tý činnosti dávat pozor na ostatní. proto mají psi učeno, že když vařím, nemají tam co dělat,pokud tam vstoupí, vyhodím je. I v rámci – to hlavně – jejich bezpeční Stejně jako vyhodím kohokoliv jinýho. Pokud čaruju prostě u sporáku 27 jídel, do toho odmýván nádobí, vařím kafe…………to všechno dohromady, tak tam nemá nikdo co dělat. Já se tam taky nepletu. Stoupnu si max vedle, kde nepřekážím, když si chci povídat, dělám společnost, ale NEMOTÁM SE. Aby mi někdo něco zamíchával, zvedal pokličky a načuhoval, dostane vařečkou přes ruce, nebo ať to tam jde dělat sám, svým chováním mě tam akorát víc zdržuje. Pro znalé mám hlášku – NEDĚLEJ BABINU!! Páč moje máma přesně měla dar se motat uprostřed vaření a několikrát jsem jí důrazně vysvětlila, že buď vypadne a bude si se mnou povídat přes okýnko, který k tomu účelu taky v lince je, aby ten kdo vaří byl v kontaktu s ostatníma, a nebo ji štandopéde vynesu nemilosrdně v zubech.