Fóra › Ostatní › Soukromý: kecací předléto 2023 › Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023
jééé,to je hezkej obrázek:D:D:D
Kimi-to je dobře,že Goliášeks tlapkou nic nemá
hele s tím přetěžováním…
když jsem měla Killynku-tu půjčuvanou milovanou kníračku,tak kolem sedmýho roku taky sedíčko-šelest-léky…a šetřit-a jak?
no vycházky na vodítku,neaportovat….
a já-v duchu-špica tvl-fena xxxx let všude na volno-město/les-uměla chodníky-zastavit se sama na okraji-zlatý obrubníky tekrát všude-se to dobře učilo-obrubník-zastavit-pamlsek…
aportér byla,ale teda nebyla tryskací-ny vycházkách chodilakrokem/klusem,nebyla prostě tryskáč
takže na volno chodila dál,a aport jsem házela-ale tři kroky před ni-udělala 3 kroky-a donesla,
kdyby měla chodit od té doby jen na vodítku+nikdy nic nedonést,tak ju šlehne z tohodle….na srdíčko teda umřela 2 srpna to bude asi už 21let?ale tam bylo i to,že byla po 3 měsících u mě vrácená majitelce,a ona chtěla být už u mě na furt umřela dle mě i steskem…i když jsem pro ni chodila dál-je rozdíl být s někým 3 měsíce denně…a pak ho vidět jednou za den hodku…takže půl roku po tom vrácení…no,nic…
k melounu-mě to taky překvapilo,protože mě to přišlo jako-ovoce/zelenina-pohoda…,no tak ne…
Kuskus-no joo,ono to balení v igelitě…vidíš nooo….
Maya-no,právě vysledovat co to dělá…o je to oč tu běží…
včera odpo jsem šla s Dafi chvilku 5minutek a Žerykovi jsem dopřála samostatnou vycházku po dědině,kousek táám,a kousek támhle…a pak kolečko-knihovna-rybník
tak si počuchal novinky,všechno proštudoval….co kdo kde psal…:-)
dnes brzo ráno jsem to riskla s oběma Dafi na vodítku,Žeryk furt na volno,tak kousek směr ke křížku,mezi polama dolů-Žeryk měl trošku poslušnosti-odložení+sedni,lehni,vstan, Dafi měla revírky aport+hledej-ztratil s uzlíkem,takže pachové práce malých plemen čmuchací aportovací:D,to už nedělala několik týdnů-ppochopitelně-revír aportky-odhazování kousek-at si naši rozmazlenkynu neotrávím dlooouuuhýým chozením pro aport:D:D:D,Žeryk mezitím xxxkrát válel sudy v mokré trávě-takže,bych ho naučila válet sudy?jak udělá sud-povel?
blbost,že v tom věku…nic no…takovej ftípeček…,na konci cesty úvozem dolů jsem potkala kamoškus Kitíkem,Žeryka jsem nechala dál na volno,chvilku jsme splkli a šly pak dom
doma Dafča v rámci akce-chcešli piškot něco dones-tak mi ,když jsem šla ze záchodu nesla skřipec do hlavy-čmajzla ho na nočním stolku-tak pochvala,sýrečk,skřipec do hlavy…:D
pak mi donesla postupně 2 propisky,a záložku do knížky…dostala po každý pamlsek…
je vtipný ju pozorovat,jak chodí po baráku a přemejšlí co má donést,aby za to něco bylo….,když nic nenakde donese botu….:D