Fóra › Ostatní › Soukromý: kecací předléto 2023 › Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
To sou nechutný hýce tohleto. A Bubrdle se v nosi posejřila :-/ , takže se ráno uklízelo. Místo snídaně, aspoň jsme za ni ušetřili, že jo 😀 A fčéra jsme nedělali nic, jen seděli na dvorku a pili pívo, dneska vo to víc musíme máknout.
Kuskus
Meloun může obsahovat i bakterie salmonely, či listérie.
Taky jsem se loni v létě divila z čeho můžu mít srajdu když jsem se celý den cpala toliko melounem.
No meloun asi tak ani ne, ale ty krájený, to je past na medvěda. Páč, když si člověk přinese domů melouna, umyje ho a až pak rozkrojí. Jenže když v krámu meloun krájejí, tak ho neumyjou, ten nůž přenese tu špínu ze šlupky dovnitř, dají na to igelit a vijolá – je to jak petriho miska, kde se to pak množí.
Maya
už máte verandu? tak rychle?
ještě komplet ne, ale už je to postavený nahrubo- i s oknem. a dveřma Dneska se dozdí načisto otvor pro dveře a pak se bude dělat ten pozední věnec – tedy bednění a posléze beton, armování už mám hotový, ale stálo mě to nerf. A Brtnika taky, jak jsem vyváděla.
Kimi
to je supr, že nožka je v cajku. Taky myslím,že nepřetěžuješ, přiměřený pohyb je naopak zapotřebí
kachna
Jak se má šetřit, když se proti ní spikla i zelenina!
- Odpověď byla upravena před 2 roky a 8 měsíci uživatelem PetraK.
- Odpověď byla upravena před 2 roky a 8 měsíci uživatelem PetraK.