Fóra › Ostatní › Soukromý: kecací předléto 2023 › Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023
tak jsem včera skončila večer na pohotovosti,
sobota mazec-ráno vycházka ze všema 4 ve Ž.lese-Dafi blbla na pařezech,no a pak víceméně proležený,proskučený den,bylo mě veleblbě,
Martin posekal dvůr,pozalíval,navařil nám i rodičům,nakoupil,
k večeru jsme daly psi do bazénku,tak chvilku blbnutí na zahradě,kdy si Dafča chvílu hrála a pak zase ležení a skučení-do půl noci,
Martin chtěl volat záchranku,to jsem mu rozmluvila,bo určitě zácpa,že,a nebudu volat záchranku,že se nemůžu too…vy tooo….
v neděli líp.já si večer vzala tabletku-zinek+hořčí+magnézium-forte,ráno taky,
Martin dovezl rodiče dom,sjely jsme ze psama do Ž.lesa-tentokrát už jen ze svýma,pak Martin nakoupil,já se prošla kousek od nádraží dala kafe z automatu,zakoupen hořčík,magnézky,jogury,vločky,sušený švestky,,,,bléééé-hnus….
no a k večeru po melounu-denně jím čtvrtku melounu-zase blbě-na zvracení,křeče,zimnica….šílený..,
tak jsem si volala s kamoškou ze 4lístku z BK-s tou zdravotní sestrou-že určitě zácpa,a že kvůli tomu nemůžu volat sanitku,ani jít na pohotovost,ale je mi fakt strašně zle…tak jsme probraly co na zácpu,ale jednak jí bylo divný,že je mi blbě,a na záchodě jsem ten den byla…
jo doporučila kompoty,laktulozu,hodně pít,….a pak-víš co?jed na pohotovost,jak můžeš vědět,,že je to zácpa????
tak mě otce večer vezl do Kyjova,tam mě prohlídly na gyndě,ultrazvuk,+břicha i ledvin i krev-a dobrý,tak chirurgie-kde jsme stráááááššššně dlouho čekaly….tam prohlíka břicha ultrazvuk břicha ledvin,…a že roztažený žlučový cesty,tak injekce a dnes na kontrolu…
no dom jsme dojely o půl 11 v noci,Martin ráno odběry v Brně-má ted doktory…
já tam jela po šesté ráno,bylo mě teda už líp,
takže -prohlídka břicha,léky,dieta trchu šetřící týden,a že to mohlo být i po tom melounu-jsem říkala,že jsem ho denně jedla a v neděli se to zhoršilo po melounu…takže žádná zácpa…
tak zle jak v sobotu,+v noci a v neděli večer mi dlouho nebylo…
no dns je mi líp,břicho nebolí,dojel pro mě otec-si se mnou užívají….
takže tak no…