Fóra › Ostatní › Soukromý: kecací předléto 2023 › Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023
KACHNA MÁ NOVÝ BOTY?
na cestě
KACHNA MÁ HLAVNĚ VŠECHNY DĚTI I MANŽELA PRYČ
To prostřední tam doufám i vydrží, páč si, chudera malá, stěžovala sestře, že má akné. Sestra je starší a akční, takže jí vysvětlila, co a jak. V důsledku toho prostřední dítě poměrně nevinnou vyrážku nejdřív mírně podráždilo micelární vodu, aby jí následně dohnalo k nepříčetnosti nějakým krémem z tety (jako drogerie, žádné z tet nebyl zkřiven, utržen, ohnut, ulomen ani jinak poškozen či tepelně upraven, destilován nebo jinak extrahován vlásek, ani jiná část těla). Nakonec se nám jí podařilo zklidnit do stavu středního vzteku.
A prostřední dítě se včera poprvé zúčastnilo králičího hopu – regulerního závodu!
Poznala jsem tam holku, kterou jsem znala před dvaceti lety. Poznala jsem jí podle přezdívky, neb se tak jmenoval její první, druhý a třetí králík (druhého jsem znala osobně). Byla z toho u vytržení a zadala mi práci. Moc mi to nešlo :), ale já jsem na prvozapisovatele taky docela hodná.
edit. nafocený to samože nemám, nechala jsem doma foun (a Kačka ho nenosí prakticky nikdy)
Kimi, co Goliášek?
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 8 měsíci uživatelem kachna.