Fóra › Ostatní › Soukromý: kecací předléto 2023 › Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023
Maya
aha s tim kabelem to je teda zvlastni, ale tak aspon muzes mit u pc jeden a u nabijecky druhej 😀
a nabiji v pohode? tamtu budes asi reklamovat, nebo chtit penize, ze? to je fakt pech… nejaka asi poskozena.
no tak ten zadek (horni cast), kde mi nechala vlasy, ta je celkem OK, ty mi spravovala, spravovala, az je to ne dobry ale ani spatny, horsi s tou co mi vzala strojkem 😀
nakonec jeste sem si to nejak doma dospravila a myslim, ze uz dobry 😀 ale nedala sem ji zadny dysko, jinak davam tak 20kc (platim ted 250 co loni podrazili).
Fifi
ja davam vlocky kvuli vlaknine, mam ji ve strave hodne malo a karbose delam primarne na vandry, takze je to vyvazeny i se sacharidama. navic u nas se vzdycky delala sekacka s ovesnejma vlockama, mam ji tak rada 😀 a kdo nezere vlakninu, nechodi na zachod 😀 coz neni moc dobry 😀
navic na 500g masa 120g vlocek neni moc, porad je to hodne masovy, ale jde to i na ten objem, kupuju si isntantni bramborovou kasi a vzdy nalamu karbose do kase a oni se o ni ohreji a mam takovy levny vandro jidlo 😀
to si taky rikam, ze kdyz to jde vzdy nejak dospravit do prijatelna, tak to casem doroste a nenechala sem se strihat pred vlastni svatbou, aby to bylo nejak fakt jako dulezity… 😀 ona kamoska je do nedele pryc, ja odjizdim zitra a blby, ze zrovna sem to uz potrebovala strihnout… uz me to proste stvalo 😀
tak kilo hmoty rozmrzlo po okraji, tak sem to do dvou nadob rozkouskovala na malinky a doufam,ze to uz dorozmrzne. priste musim vzit zabalit na 2-3 kousky at to lip pak rozmrza 😀
zitra jeduuu do boziho daru