Fóra › Ostatní › Soukromý: kecací předléto 2023 › Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023
tak včera ráno brzo-všichni 4 autem kousek od nás na cyklostezku,a v mírným deštíku vycházka-Betty s Maxem si počuchaly prošli novou trasu,
Dafi ke konci ukázala pár laviček,donesla uzlíka,kterej si udatně bránila před Žerykem-a nedán!když ji s tím naháněl,Žeryk si párkrát na konci vycházky donesl uzlíka a jelo se dom
vycházka-někde jinde než v dědině splněna-takže i když nebyla daleko a dlouhá,tak už tím,že něco jiného,tak už tím se pejsci zabavily,
odpo jsme zajely do Vyškova do cukrárny-kafe,ořechový dort,ovocný dort a okruh po náměstí-bez psů-takže taky změna-pro mě 😀
včer trochu grilovačka-sýreček,klobásky,
kluky vyvenčit před vrata,holky,do zahrady a film
pochopitelně-venku vodí všecky psy Martin-když jdu já tak s jedním,pak s druhým a kousek…
o zahradu,vaření,věšení prádla,vše se stará Martin,já nanejvýš složím prádlo,a umyju trochu nádobí
jinak-břicho bolí,i v noci…
kupodivu nejmín bolí za chůze,jako kdyby pro ty orgány nejpřirozenější poloha byla za chůze a v leže neviděly ak se najednou poskládat…
tak se snažím jít občas projít do zahrady…neležet furt,ach jo..taky..už…
Kimi-Kimi,zatraceně,se zoubkama….-(
nebudu ti k tomu psát nic-myslím rady,protože nevím co…
jooo-co chladit???no,na to bys asi neřišla,že….,tak nic..seš chudák malej..
-jinak-venku teplo,doma su přes den-elastáky dlouhý,triko s dlouhým,nebo košile,nebo mikina a něco pod tím…,venku se vyslíkám…
doma oblíkám…xxkrát za den…