Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

MirkaD

Mirka je chudák-můj tatka by vám vysvětlil,že chudák je ten kdo se nemůže…to……víte cooo….
    no leží…..
    v pátek odpo jsme sjely do knihovny-před knihovnu-tam vybrat knížky a do auta,
    pak lékarna-tam sednout na židli a čekat,než dojdu na řadu…
    v obchodě-nanuk-sednout ne na lavku a čakat….
    veečer pár metrů ze 3 psama-vodí Martin…
    sobota,neděle-ležing,v sobotu večer autem na vycházku-at je změna-vycházka 10minut…a pár minut ze psama rodičů před barák,
    večer pak na zahradě 4 pachový čtverečky pejskům…
    v neděli večer kousek vycházka ze všema 4-vodí Martin,pak pachový čtverečky ve spolupráci s Martinem na zahradě-psi zavření v altánku-a napřed Max-ten to dělal podruhý,pak Betty-jstou jsem to dělala mockrát,a pak mí 2 zaráz-Martin rozhazoval pamlsky,hlídal,pouštěla já dělalala psovoda-stála říkala hledj a chválila-Martin nadšenej,jak se tím hezky zabaví psy!
    jinak-ležííííím-furt-na terase,doma, i v altánku,
    akkorát něco šoupnu do pračky-a věší/sundává Martin,
    zaliju 3 kvítečka na terase-zbytek všude všechno Martin,
    a chystám porce psům-Martin podá misky,sundá misky…
    JAKO ZLATÁÁÁÁ ZAHRADA+MEGA DVŮR+TERASA-psi se ráno pustí,pak zavřou,pak Martin vyvenčí,pustí slípky,dá všude všem vodu,jídlo-i ptáčkům venku i jim jídlo,
    pak mají 4 psy otevřený dom-každá dvojice do svého,a chodí si ven/dom-kdy chcou,stejně přes den spí hodně doma,hlavně 14letá Btty,odpo vylezou,vyčurají se,pak zase leží,a k večeru vylízají…
    ale ven/dom jdou kdy chcou,lehnou si kde chcou,na mou postel na terase vyskočí všichni+tam mají 4 pelíčky-psí látkovou boudu-používá jen Žeryk,
    2matračky s ovčí kůží-střídají se+u postele u zdi pod stolkem pelíšek po Gerovi-takovej ten oblej-tam se taky střídají
    paní Kosáčkové v sobotu vypadlo dětítko,bylo trošku dobitý,a pak umřelo-tak moc plakala,pak na zemi druhej kosáček,ale ten už trochu lítal,chodila ho krmit,
    ve vejezdu hoodně vlaštovek,a tentokrát nalítávají na hlavu a jsou agresivní…
    dnes stehy+do práce s lístkem-domů bud taxíkem,nebo busem,něbo někde čekat….,jak to vyjde…
    pěšky by to nešlo….