Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

MirkaD

po operaci do večera spaní na JIPCE,kde jsem furt spala,blila a škytala,odevšad hadičky-jsem vypadala jak prodlužka,,,,a jehelníček,furt do mě cosi pichaly-a prý,že su hrozně hodná-sestřička mi říká*vy jste tááák hodná,vy jste jak já já su taky taková hodná koza-a to není dobrý…..
    já furt za všecko děkovala…a hlavně at nikoho neobtěžuju,že,divže jsem se nechtěla sama odoperovat…no tak kecám,ale prostě,nezvyk,že kolem mě někdo tak líce…a já nemusím 2 dny ani na wc…
    pátek-snídaně-pudinky,výživa,čaj,oběd-polívka,termix,večeře-výživa
    chození po pokoji pod dozorem,už jsem tam měla i pacošku-starší paní,ale nebylo jí moc dobře…tak jsme nijak nemluvily…-tož to je jasnéé,že..
    v pátek v noci mě to tak bolelo,že jsem si zazvonila o lék-omluv asi 20…

v sobotu-bílý kafe,rohlíky,žervé,a na pokoj-kde tv a samotka,já teda četla,
    odpo přijel tatka s Mrtinem-jako takhle-do Bučovic je to vlakama hodinu a půl,Martin ho vyzvedl,vzal sebou a tatka chtěl za dest minut jít…vydržely hodinu….a šly….
    Martin záviděl-milý sestřičky,málo pacošů,tv na pokoji,a koupelku na pokji a ……a tak jsem mu řekla,že nejsu na dovolené,ale v nemocnici….
    dovzl mě magneska,knížku básniček od KOZUBA-smutný byly…téma,svět psů,pes př.čl.
    knížky fesjetonů přečtený,,básničky taky,tak časáky…,
    k obědu polívka a ráže s kuřetem…
    večer jsem i dala tv,a ve 2 v noci podruhý!!!!zvonila na sestřičku-šla jsem na záchod-tam 20 minut a nic,tak do postele,tam vteřinu-a zas 20 minut na záchodě,vteřinu v posteli-a takhle jsem se bavila hodinu…no tak jsem vyfásla čípek,a šla ležet…

v neděli-odpo máti s Martinem,já furt řešila,že mám denně zvýšený teploty,jenže odpo to bylo 38-takže moč,3 zkumavky krve a pak vycévkovat….
    no a pííííít,moc píííít-bylo tam strašný vedro…
    tak jsem začala mega pít-2 litry za 2 hodiny,vlažnou sprchu,otírat se hadříkem+paralen,večer už lepší-ale já nervy,že s takovou mě dom nepustí…

včera-před vizitou sestřička-vy máte zácpu?
    já-no,já to mívám i doma…
    sestřička-a jak to léčíte,
    já-kafe s mlíkem…..
    sestřička-ježííííšííí vy jste takovýý tele!!proč jste nic neřekla?no to my vám je udělám!!!ted ne,bude vizita,at nesedíte na h….,ale pak dojdite….
    no tak jsem si pak došla-do obřího hrnku-jseem si mohla vybrat velikost,vybrat kafe,+kolik mlíka,jestli cukr????
    no,tak problém vyřešen,že….:D:D:D
    pak už jen přečíst časáky,půjčit si knížku ze Šumavy-pohraničníci,tu jsem četla do noci…
    u oběda-maso,těstoviny,jsem pkecala s pacoškou z JIPKY,a u večeře ještě s další-ta byla taky fajn teda,to jsme si i sedli k jednomu stolu,protože sesstřička odpo hartusila:D:D:Dže k sobě sedíme zádama a chcem si vykládat a večer-ježíííši-zase sedí jak v buse,za sebou:D:D:D,tak jsme se sesedly na pokec
    a sestřička-holky?vyčítavě:D!proč máte furt tu teplotu?neměly jste zmrzlinu??
    a já-nééé,dyt je studenáááá…
    jinak teda furt všude průvan,hic děsnej,když viděla sestřička,že kecáme v jídelně,donasla nám z našich pokojů teploměry a at se u toho změříme-teplota klesla-juchůůů,v jidelně bylo chladněj…taky no a večer došel primář,a že jdu dnes dom

dnes po sprše,snídani u společného stolu :D,prohlídka-to jsem chtěla podplatit pacošky,at jdou místo mě:D,ale nechtěly…
    takže prohídka,vysvětlení co a jak
    vycházky-jo
    doma měsíc nic nedělat,v pondělí stehy,za měsíc kontrola
    vycházky ze psama?jo,záleží,kdo je povede…
    nebo takhle,nesmí vůůůbec tahat a ani cuknout…jakože-jéé srnka a hrrr
    tak jsem říkala,že mám malý cvičený psy…tak že jo…
    no psy rodičů nehrozí vůbec-prtože furt mají někde rypáky začmucaný a odtahuju je násilím…takže nic-a jako je mi to fuk,z mých je v tonhle super Žeryk-ten může vlastně být furt na volno,takže pohoda,noa Dafi netahá…
    takže kousek s každým zvlášt by šel,ale to až,až,ažurčitě po stahách…
    a chvilku…myslím,sama…
    no rodiče dojely v poledne….i mě tam teda vezly-sestřičkám jsem dala bombošku,kafe,a orchidej v květináči-TAK MILÝ SKVĚLÝ PERSONÁL-BYLY BOŽÍ,FURT SE USMÍVALY,MEZI SEBOU SE FURT ŘECHZALY-KDYŽ PÍŠU-HARTUSILY-TAK VE SRANDĚ,DĚLALY PRČU,BAVILY SE S NÁMA JAK -NEVÍM JAK TO NAPSAT-ŘÍKALY PROSTĚ HOLKY…TAK JAKO HODNĚ MILE,PŘÁTELSKY,PŘITOM SLUŠNĚ VELICE,KLEPALY,NEŽ VEŠLY….FAKT BOŽÍÍÍÍ
    jídlo-taky pohoda…
    dojely jsme s rodiči do města,já se poobjednávala,vyřešila si neschopenku-no 4 hodiny vycházek odpo nic moc,nejde o to,že chcu někde líta ze psama,ale kdyby jsme si chtěly trochu někam zajet…ale tak co,na pokec někam to stačit bude no..
    Žeryk,psi rodičů-vítaly
    Dafča uvítala a pak furt chodila po venku,nebo seděl na dvoře…uraženec fiflena
    andulky taky nasraný-vítačka žádná….
    no ale pak si se mnou lehla na rameno a tilala se v posteli a Žerk z druhé strany…
    domácnost?máti nám, prala,uklidila,vytřela,byíčila zed u okna,kde mají andulky stanoviště…