Fóra › Ostatní › Soukromý: kecací předléto 2023 › Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023
tak su tu….
nějak se to budu snažit po dnech nějak stručně…ehm,já stručně,že…popsat…
takže,že jsem v neděli než jsem jela pořádně všude všechno velaštila je jasné-leštenka,hadříček-občas to má na mě uklidnující účinek,a dokážu takhle pečlivě otírat každýho oslíčka,sovičku…
v pondělí jsem vygruntovala a převíkla všechno kromě své peřiny-t tam smrdím psům
v úterý před odjezdem-učesat pséky,Žerykovi šmiknout ofinu,Dafině přišmiknout pořádně ofinu,nohy,břicho….no prostě at je co nejvíc nakrátko…
ve třičtvrtě na jednáct-ODJEZD-jako nebyl to příjemnej pocit-zvířatům jsem zdělila,že přijedu za týden,a pááá
myslela jsem,že ještě něco slupnu,ale nic,už hladovka,léky,klystýr,sprcha,kanyla,a od půlnoci nepít-vedro jak prase-přečetla jsem půl knížky,ale furt v ní žraly,tak jsem pak přečetla 2 knížky fejetonů
středa-hlad,žízen,vedro,bolavý záda,na řadu jsem měla jít v deset…
daly mi tamm pacošku-špica paní-taky dělala v obchodě(v masně)měla 2 jezevčíky,starý-10 a 14 let,tak se jim koupil kočár at s nimi můžou na výlety a nemusí být doma…hodně cestují s karavanem,přes psy jsme měly dost shodný názory-ano obě by jsme braly velký psy-ale prostě víme na co máme-finančně,prostorově,a kynologicky…tak máme malý…
a i jinak jsme probraly různý věci,byla s ní prča,slovník jak já 😀
no špica pacoška…ve 2 hodiny mi přišel říct doktor,že se omlouvá,že 2 císaře,oparace se odkládá na ráno-s tím,že jsem v sobě měla léky,všecko…
když doktor odešel,a k paní se vrátli její muž,co u ní byl na návštěvě,tak jsem vydeptaně řekla,že mě jebne-do těch dvou jsem od půlnoci nepila-špica v těch vedrech!!!!a šla jsem si dát polívku a na zahradu,pak jsem došla zpět a došel za mnou primář a zároven můj doktor z Buček-a začal-Miri,tak doktor vám to říkal,že…..
a já-v duchu-aha Miri….no bylo vidět,že prostě jim to bylo blbý,ale nemohli za tože….to je jasný…..
takže zase hladovka,a od půlnoci nepít
večer přívalovej liják,a kousek od okna se rozlomil kus stromu,pak někde ještě 2…mazec to vidět tak zblízka-je tam mega stromů všude,,,,
čtvrtek——ráno jsem šla do koupelky,bylo mě teda slabo,jen jsem se vyvenčila,zuby,sprchu jsem vzdala,a jak jsem vyšla tak slabost sekla jsem sebou,tak že jsem rukou visela za okraj postele,dopadla jsem na prdel,pak na hlavu-řacha jak hrom-spolupacoška,mě dotáhla do sedu,a pak mě sestřička zvedla a dotáhly na postel-tak modrá na prdeli,boule na hlavě,natažený rameno a huráááá za chvílu na sál…..