Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Hlásám, hlásám, hlásám, že
    pacoška je pěkně živoučká
    rány si prozatím nevšímá, přesně jak říkal pan dochtor
    sešitý to má z větší části tím mým oblbíeným stehem, jen poslední kousek se musel šít klasicky
    Noci jsou klidný – teda pro ni, já furt vyskakuju a kontroluju při jakýmkoliv zvuku, abych něco nepromeškala.

Tak teď je to o tom, že táhni a srůstej, milá Bubrdle!!!!!! Zbývající ohaříci jsou zlatí.

Asteris – ŃUŇŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ, jak tam ta banda recidivistů za mřížema chrápe!!! A u toho mlíčnýho baru! Jeditííí ty sou sladký. A Emča mi připomněla Ešusa, když viděl tehdy u Peti ščenátka, zvracel taky 😀 😀

Kimi – žjoo, pěkná dovča, to je supr, že jste takhle vyrazili s Golíškem a užili si to, tak to má bejt. Heh, já už vlastně ani nevím, co budu -až jednou bude – na dovolený dělat???? 😀 😀 Už jsme ji neměli tak dlouho, že to vlastně ani nevim 😀

Černej čaj -pohovorování blbě dopadlo? Že máš takovýhle plány? Však jak dlouho tam jsi? Zase na druhou stranu máš tak specifickou práci – hele schovej si výsledky toho svýho snažení o práci, a to jí tam vezmi, že aby viděli, že sama aktivně hledáš, řekni, že nechceš vypadnout úplně z oboru, takže prostě bys ráda zůstala při hledání v tomhle segmentu. Nemusí tam sedět úplnej blb a bude to chápat, nemusí tě poslat k pásu, já to měla taky tak.

Jdu hodit vyluštění k hádance.