Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

PetraK

černej čaj
    Super mistecko na loyce za domem mam

ty jo, to jsem vůbec netušila, že i v naší republice takhle lidi fungujou?
    Když tam budu bydlet asi bych taky neměla problém, ale vzhledem k tomu, jakej jsme národ prasat, a po Covidu zvlášť, když se do přírody dostává kdejaká verbež, tak si třeba nedovedu představit dát k dispozici naši louku na chalupě, představa, že tam po těch lidech uklízím bordel by mě asi dohnala k nehezkým reakcím, takže smekám před každým, kdo neuvažuje takhle blbě jako já. Neb je mi jasný, že pak z toho profitujou slušní lidi, jako jsi Ty. A koukám, že oni byli ešče lepčejší, že Tě vzali domů, háááský!!

a to byl ten trail angel, ze se zenou sileny bourky a ze sem ji predtim rikala, ze se sama bojim, tak u ni mam premieru, tak me sla ubytovat do pokoje s hostovskou posteli, akorat zacinalo prset.

jsem moc ráda, že jsou ještě lidi opravdu skvělý a normální. Pošli jí čokošku, ta bé koukat!

Fifi
    Peknej zazitek preju, dobre dojedte. 🙂

díky, zážitek jako vždycky výbornej, cesta trochu únavná, z Mnichova na dálnici v Germánsku spoustu osmdesátek.
    A ano, buřina byla, aji pěknej slejváček. A po cestě byla ta buřina ešče výživnější, měli jsme jí pořád po boku a po přejezdu hranic šílenej ceďák. takovej, že když jsme zastavili u pumpy. lilo tam i z boku pod tu střechu, kde se parkuje. jsem ráda, že jsme v cajku dojeli dom. Brtnik je výbornej.