Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

MirkaD

tak včera přečtená další knížka-jako jo,byla tenká,no…
    dnes ráno za mokra vycházka ke křížku,od něj polama dolů a k rybníčku-tam jsem s pejskama udělala nějaký kroky,otočky,packy,přivolání,couvání,a pak jsme dělaly moc pěknou hru-u rybníčku 3 lavičky+tráva,jinak kolem rybníčku směr ohrady asfaltka cesta-proto tam nakonec chodím když všude bláto,no,takže-je potřeba si pohrát s pejskama,že-takže Žerykovi hodit míček-a Dafi-hrrr k lavičce-plác do ní packou a pro piškot,
    Žerykovi míček/Dafi-hhrrrr plác do lavičky,jak kdyby jí chtěla dát babu-a pro piškot
    Žerykovi míček/Dafi hrr -lavička-plác packou-hrrr pro piškot…
    Žerykovi míček/Dafi hrrr a dál už to znáte:D:D:D-podotýkám,že to dělala bez povelu!!!prostě jak jsem hodila míček hrnula k lavce….
    zajimavou zábavu si SAMA VYMYSLELA!!
    no,já byla tak nadšená,že je veselá,že jsem do ní rvala piškotky,a házela míček…-no pátým hodu,jsem zábavičku ukončila a šly jsme dědinou dom,
    tady už mají pěknou reakci na auta,jen ale když jdeme od rybníčku,o dělají,normálně,když jede auto,mají povel na bok,protože tu nejsou chodníky,že,a tam bud jdeme nebo stojíme,no častěj radši stojíme,
    no a když jdem od rybníčku a jede auto,TAK JDOU SAMI BEZ POVELU NA BOK,TAM SE ZASTAVÍ A VYHLÍŽÍ PAMLSKY,A JELIKOŽ SU DOBŘE VYCVIČENEJ KYNOLOG-CHÁPETE-18LET NA CVIČÁKU,ZKOUŠKY,ZÁVODY,MEDAILE…TAK,JAKO SPRÁVNÝ KYNOLOG-TZV. PAMLSKOVAČ-VYSOLÍM PAMLSKY A JDEM,V PODSTATĚ OBČAS POSLOUCHÁM PSY…KDYŽ UDĚLAJÍ NĚCO CO MI UDĚLÁ RADOST,TAK SYPU,SYPU JAK SLÍPKÁM ZRNÍ…:D
    no,ted to vypadá,že bez pamlsku nic,tak ono kolikrát za celou vycházku nic nedostanou,ale zase,když udělají něco,kde je důvod,sami bez povelu,tak proč ne,že,aktivita a myšlení se musí podporovat…
    doma jsem hodila Dafču na stůl,trochu protrimla záda,krk,boky,pročísla hrabičky,furminátor,a pak strojkem s nástavcem-at není dohola a at nezruším ty hezky otrimovaný záda,boky,tak stojkem s nástavcem jsem ho ošmikala,nůžkama nožičky,bříško,hlavičku,ocásek nakrátko,no zabralo to hodku a půlů a odpoledne du k holiči já…
    a ted něco co se netýká psů…
    v práci u Martina,když pár lidem řekl,kde dělám,tak chtěly vědět která to su
    vedoucí jeho prý-no,kdybych ju chtěl balit-hahaha vtip:D
    a já hned-a kolik je vedoucímu,je hezkej?
    no-a víte co jim řekl?že mám 2 ruce,2 nohy…a mě řekl,že neví jak mě má popsat,a já-jak jako nevíš jak mě popsat?modrý oči-víš vůbec,že mám modrý oči?
    vlasy hnědý,rovný,v culíku,nebo skřipcu,ofina rovná,-a on-culíky tam máte všichni a všichni vypadáte stejně…
    a já-zblblá z pohádek co do sebe furt valím-ježíší,ty bys ani Zlatovlásku nenašel,já kdybych se to zttratila,tak by si mě ani policajtům nepopsal…dyt by mě ani hledat nemohli,to je život toto…,tož tak no…

PetraK-pěknej portrét Čjda od tebe má:D:D:D
    jinak my jahod dost,i knedle s jahodama byly…
    Čajdo,ty seš furt v čudu,že?:D:D:D,
    kam hrneš na západ?kdyby na jih,tak bych řekla,že odlítáš do teplých krajin..:D