Fóra › Ostatní › Soukromý: kecací předléto 2023 › Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023
PetraK – vyloženě stejskat po hlídání se mi nebude. Mladým jsem řekla, že doufám, že další cestu naplánují, až bude psék větší a ne takový poděs. Jakub říkal, že zvažuje příště (což by mohlo být za rok) ho vzít taky, pokud majitelka penzionu, která má dva jezevčíky, bude souhlasit. Ona ta Jakubova cesta na Dachstein je už letitá tradice. Jinak Artíka vždycky ráda uvidím a pomuchlám. On mě taky miluje, zejména jako drbačku a zdroj pamlsků.? Musím to teď trochu vynahradit Goliáškovi, který asi trochu žárlil a podle mě se doteď tváří jakoby ukřivděně, protože takovou preferenci poděsa a pamlskování, jaké jsem provozovala s Artem, on obvykle nemá.??
Fifi -on první dny byl po nějakých zažívacích potížích, tak jsem mu vařila rýži se zeleninou a masem, potíže odezněly, tak jsem dala granule, na které je zvyklý. Myslím, že by si měl zvyknout být s nacpaným bříškem chvíli v klidu, do budoucna jako prevence torze. Shodou okolností jsem dnes na webu narazila na článek, který mi to potvrzoval.?♀️