Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

MirkaD

Čajdo-k té Dafi-já to tady řeším, často,zleva,zprava-ona to nemá furt-že byla utahaná-ale má to často,a není to fakt k jejímu plemeni/věku normální
    nokdo!!!ani já po ní nechce xxxkilometrový vycházky,ale-podle mě prostě není líná!
    ehm-blbý,že si teda myslím jn já,že……
    prostě-deš s ní v lese-a pařezy jsou jí fuk-vždycky běhala od pařezu,k pařezu,
    má prostě dny,kdy v pohodě-ale i tak se táhne část vycházky,zastavuje,dobíhá….,v sobotu ve městě se táhla jak prase,a t jsme šly kousek-okruh-z auta,zverimex,a zpět-takový kolečko prostě nevelký,
    jdeš ven,a ona se táhne,zastavuje-nechce ven,nechce dom,stojí,čučí,stojí čučí…
    to už není ani o tom,že se spíchá dom-protože-hurá konec vycházky…
    občas prostě dom stojí a čučí do zdi-duchem nepřítoná-ale zase-není to denně,není to furt…
    a to její čučení do blba-vnímám prostě já-o jsou věci,kterých si asi fakt všimne jem pejskař/panička…nevím jak to napsat…
    no a co jsem se divala,tak tam to sedí na příznaky u jater-únava,letargie,víc pití…
    no ale jak píšu,není to furt,pokaždý,a ve Ždánským lese,kde jsou její milovaný pařezy aokruh tak půlhodky rychlé chůze-takže tam jedem a Martin-hele,běhá,nic jí není-no a je to…
    kdyby to bylo 3 týdny v tahu,měsíc-tak jedu hned,ale je to občas…
    ale je to prostě-v tu chvíli to není ona…
    no ale trápí to jenom mě,že,protože,ono co si budem,takovej pes,je vlastně výhoda-udělá se krátká vycházka-a je to,pes nic nevyžaduje,a člověk se nemusí starat…..
    a jídlo dodržuju už mega všecko-granule,mikromilimeztr msa-takže bys to neviděla ani v mikroskopu,jen aby to bylo ovoněný,jogurt,psí piškotky,ždibec sýra,jabko,meloun,banán,sem tam ždibec rohlíku…
    no nic…
    co se týká mě-tak ne doma budu tak 6 týdnů-2 měsíce,když se nic k tomu nepřidá….

PetraK-no vidíš,já se neumím rozhodnout ani jestli v pondělí do práce…,tam je blbý,že v pondělí chodí hooodně palet,jsou fofry,a já budu odbíhat volat…no v sobotu to musím rozlousknout….