Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

cernej caj

Maya
    ja su u eonu asi 14 let a ted poprve se mi zvedli ceny 😀

jinak sem u plynu premyslela na ten fix na 2 roky, kdyz cena byla stejna jako za rok, ale to proste v tomhle divokym obdobi nepoznas

zrovna v ameru je to jeste o dost horsi, eu aspon ma nejaky zakony a kontroly, ackoli ty mixy tech latek problem byt muzou i tak, to se uvidi casem. treba titanova beloba je novinka poslednich let ze ee do jidla, na kuzi se ale taky dost pouziva…

PetraK
    kamoska mi koupila nejakej echt super z eurony co prodavala jeji byvala kolegyne, ze je na citlivou plet a tak a je fakt super, vubec nevysujue, mam toho litr neredenyho takze na dva zivoty 😀

jinak prave jestli ten eterak umi oddelat drobnou mastnotu? tak to sem nevedela, me by spis napadlo, ze sam bude trochu mastnej…

vzhledem k tomu,z e pouzivam jar, zubni pastu, prirodni mydlo ze 4 veci na ruce nekdy a prirodni sampon ze 4 veci max 2. tydne a jeste eko bio praci prasek, tak spotrebat 50ml desinfekce rocne me asi nezabije..

(jako mam to 1l baleni uz asi 3 roky a tu 50ml lahvicku jsem ted plnila po druhe 😀

MirkaD
    mozna ti to ale diky praci zas rychleji utece? jakoze fofry ti nedovoli tolik stresu?

knizka musi byt asi super.

jak dlouho pak budes doma? 14 dni? ti musim vypalit a privezt to DVD s tim mesteckem cranford, by ses mohla pak na pc divat treba.

a k dafi – zas vselijaky vysetreni teda nic neukazali? na druhou stranu pokud ma dietu a blby streva tak takovy lidi casto byvaj unaveny a bez energie kdyz jim to spatne funguje