Fóra › Ostatní › Soukromý: kecací předléto 2023 › Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023
Mirko – já sama za sebe bych v pondělí do práce nešla, udělala bych si hezkej den, jo já vím, že to zní asi debilitně. Ale prostě bych si naplánovala, že tenhle den bude jen můj- takže když se mi nebude chtít a nebude to o tom, že momentálně to pro mě bude přínosem, nebude ani psí, ani ničí jinej, budu si číst, pojedu/púůjdu třeba za kámoškou….. prostě budu dělat něco, co mě bude těšit.
ale píšu ti to proto,aby jsi věděla,že mi to není jedno-
já to vím, Mirko, vím to, a nemusíš se bát, že bych si myslela něco jinčího. Ono taky nejde nic moc napsat, těch variant moc není a ani jedna není vítězná.To jsem ale věděla hned, když jsme si ji přivezli domů a já jsem ščastlivá, za ty supr dny, který prožívá. Já se vlastně v podstatě už rozhodla -poměrně rychle, protože ano, přijde mi ta varianta nic nedělat, nebezpečnější. Snad se nemýlím. My s Bubrdlí budem držet palce Tobě a já Ti večer pošlu z Mnichova gejzír energie koncertní, ať si můžeš nasosat a Ty pak budeš držet o pár dní později palce Bubrdli, dohodnuto? 🙂