Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

MirkaD

tak včera jsem kromě praní nedělala NIC
    odpo jsem zajela do města pro ty výsledky,mám to dobrý,jen ždibec zvýšenej cholesterol,pak jsem šla k Aničce koupit si to HYGE PO ČESKU-a za odpoledne/večer jsem to pčečetla-fakt boží knížka-je tam popsaných 42 věcí typických pro čechy-běžkování-Jizerská padesátka-proč/jak vznikla,pejskaření,akvaristika,kutilství,houbaření,pivaření,slivovice,grilovačky,trpaslíci,hrady-zámky,…popsaný trochu z humorem,trochu poučn a trochu vzpomínky autora-šedesátiletej chlápek-fakt dobrá knížka
    večer jsem šla ze psama-jen kousek jsem chtěla jít Martin zas házel,jako každý odpo,tak Žeryk vyběhanej,tak jen vyvenčit a pýr cvků na protažení Žeryka-kroky,otočky,poklona…,no pak jsem je dala dom,vzala jsem Dafinu,tak mi chvilku nosila obojek,pak jsem potkala Pavlu,dala jsem dom Dafinu a šla jsem ještě s Žerykem kousek k lípě,k trati,kde si mezi stromama pohrály basendžík se shiba-inu-tu jsme potkaly,jak jsem střídala psy,tak psy se proběhly,Žeryk si trochu pohrál,seznámil se a šlo se dom-basendžík teda běhal na flexině a shiba na stopovačce-tak to byla furt motačka….ale dobrý
    dnes ráno jsem šla s oběma-vratama-Dafi nechtěla jít ani tam,ani tam,ani tam-všude kouserk a zastavování,a šourání,tak jsem dala Žeryka dom,vzala jsem jen ji,s hračkama-to ji často rozveselí,že si pohrajem u zahrad,tam mě chvilku nosila činku,obojek,ale bylo to bez štávy….doma odpadla…
    nic jak vyřešíme mě,pudem s Dafulí,protože toto řeším dlouho…neochota k vycházkám,a čučení do blba,a únava…
    mám 36 let knírače a toto je fakt divný,prvních 5 let taková vůůůbec nebyla-byla akční,veselá,nebyla náruživý aportér-ale to mě bylo a je jedno-to nebyl ani Gero,nebyla nějak fest temperamentní,ale zvládala výlety,větší vycházky,ještě před 2 lety dovču v létě,posledí 2 roky řešíme zažívání/břicho-jídlo,no a u krve vždycky řekne vet-dobrý,jen trochu zvýšený jaterní testy,no tak pudem zase na krev,protože….toto není normální….,když uděláme větší vycházku je inavená,jak kdyby vylezla Krkonoše….,
    jasně,mohlo by mě to být jedno-ale není…
    snažím se říkat-bud ráda,že nevyžaduje vycházky,stačí jí dvůr/zahrada,aspon se nemusíš honit po venku….
    no nic….
    jinak mám trochu ucpaný nos,zahleněný,asi z práce,klima a tak…
    tak čajuju…
    furt nevím,jestli jít v pondělí do práce…
    na jednu stranu budu už duchem nepřítomná,na druhou se budu nervovat….nevím
    PetroK-já ti rozhodně v ničem neporadím,to jen tak,kdyby si chttěla vidět můj názor:-)
    dostat ze mě totiž vůbec nějakej názor je horor….bud fakt nevím,nebo vím,ale neříkám
    rozhodnout se neumím v ničem,su strašně nerozhodná-jsem se narodila 4,12v 8 ráno-ale tam musel být nějakej něco s váhama-protože já su strašně nerozhodnej člověk,
    jako asi to nemá logiku,ti psát,že ti nic nenapíšu,neporadím,ale píšu ti to proto,aby jsi věděla,že mi to není jedno-Bubiška-ALE,ŽE VŮŮBEC NEVÍM JAK BYCH SE ROZHODLA!!!
    ono je asi nejelepší kolikrát rozhodnout se hned,nemít na to čas…,jenže to zas bává akutní,takže ….
    fakt nevím,nezávidím ti…moc ráda bych měla kříštálovou kouli a pomohla ti,ale nemám,a radit v rozhodování já moc neumím-já su taková nerozhodná,jak říkal doktor-beznázorová….-když jsme koumali termín operace,když už,tak bych vždycky chtěla mít co nejdřív všechno za sebou….
    takže když se o něčem rozhoduju,tak at nemusím dlouho čekat na výsledky…