Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

MirkaD

tak včera odpolední,byla jsem na hlavní kase,kolegyně na druhé a kolega mezisměna na třetí-kolegyně ho na konci poprosila jestli by neudělal balík,-z lisu,a on,že přišel o půl hodiny dív tak ne-to mě vytočilo,jasně,nejsme vedoucí,nemáme mu říkat co má a nemá,ale,pro nás je to dřina,pomohlo by kdyby udělal začátek, a my by jsme to dodělaly pro něj-5 minut práce!jezdí autem,a vždy když má být o něco dýl než půlhodiny tak na světě není protivnějšího člověka…přitom tam stál a kecal se strážným….no nic,jjá se ho ptala taky a nešlo to….tak chápu,5 minut,když člověk nikam nespíchá je prostě moc….
    bože je to prostě kamoš…
    no nic….večer v 8 hodin-2 lidi nákup za 2 a půl tisíce a za něma další 2…
    já at nadzvednou kastle-oba-chlap zvedl jedn,a že ten druhej zvednout nejde-tvl-tak jsou chlapi co zvednou dva naráz,jsou chlapi co dají jedn na zem,nadzvednou druhej,tenhle mi řekl,že to nejde,a baba,že ho posune a zvedat to nebude MÁ BLBÝ ZÁDA-TAKŽE CHLAP NENADZVDNE DRUHEJ A BABA BLBÝ ZÁDA,a u auta jim to někdo naloží,a doma taky…
    tvl*jsem chytla nerva,řekla jsem jim,že když to dají do vozíku tak to i nadzvednou!tonem,jak když vysvětluju Dafině,že fakt npude krást jídlo k rodičům dom
    no,tak to nadzvedli,já je fofre obsloužila,pak další 2 a pak došla baba,že je pro cigarety-tak jsem jí řekla,že je po zavíračce,že mi se taky občas musíme dostat dom,a že je fajn,když pak někomu kvli pár minutám ujede bus/vlak….to tam byly furt ti s tím mega nákupem,no zteklá jsem byla jak svina-nic jsem jí neprodala….v tomhle jsou Bučovice boží-zavíraka a oni si chodí po obchodě a pohoda…..
    no,stejně jme nestíhaly skončily jsme po půl desáté,takže kolegyně vezla dom vedoucí,aby nečekala dlouho na vlak…
    dnes ranní vycházka po delší době do lesa za barák k lípě-Dfina se zas táhla,vždycky doběhla na přivolání,pak zas kus za mnou,a zas až na přivolání…pak od lípy okruh v lese, no a na konci lesa na louce oba čmuchací čtverečky a dom od hájenky dolů-to Dafina valila a táhl se Žeryk,
    doma vyprat,vana a musím do Buček pro výsledky…
    Dafina furt ten pohyb nic moc…
    za barák do esa nechodím skoro vůbec s ní,protože se strašně táhne do kopce…,takže trasy okolo,nebo vyjíždky autem,at už výltíček pidi,nebo jak ted v sobotu po městě
    Petrs01-jak jsi to myslela s tím, rozsypáním kostry?

Čjda-gratulace Knize,vyřid!!!bych se s ní ráda někdy seznámila…to víš,je to taky kníračkář..:-)