Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Děkujeme všem za držení palcůch a na oplátku my držíme šécko, co se doma najde, a že toho taky máme požehnaně, všem marodům.

U nás na čapím hnízdě to taky žije, teď jsem se trochu bála, furt jsem viděla jen jednoho čápa, tak jestli se něco nestalo, ale včera jsem viděla plachtit jednoho od hnízda a druhý byl doma, tak jsem si oddychla. Snad se jim letos ty mláďata podaří dochovat. Mají tam dva kousky.

Kimi
    Kiminka pak odešla za duhu ve čtrnácti letech, což je na papírového NO docela dost.?

tak to je hodně slušnej věk teda! A souhlasím s tím, co psala Petrs. Hele Bubi první byla nekastrovaná a neměla ani pyometru, ani nic na mléčný liště, Bubi současná asi kastrovaná bude?? – je u nás rok a nehárala – a nádor má. Takže prostě stejně nevíš.

tak koukám, že doma už si to sedá a kucí si na sebe zvykají. To je fajn, budou se mít posléze navzájem, a to je moc dobře.

Asteris – sakra, jak to, že ta noha takhle zlobí? Říká něco lékařská věda?

Kuskus
    bolesti a jedno z nejtěžších rozhodnutí v životě. Ale jsem za ten necelý rok “navic” vděčná.
    ano, tohle rozhodování je hrozný. A já doufám, moc doufám, že Bubi ten čas navíc dostane taky.

Bubí, v tak prima famílii by jistě stálo zato nějaký čásek ještě pobýt, drž se holka.

já jí to s radostí odpoledne přetlumočím 🙂

Černé, ušaté, uhrančivé krasavici bych snesla modré z nebe. Mimořádné stvoření.
    je krásná že jo?