Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Kuskus

Všem co se léčí (Trolítko), nebo je čeká vyšetření a operace, všem držím palce.
    Já strašpytel největší, který se osype jen zahlédne bílý plášť, na vás myslím a posílám nahoru střelné modlitbičky.
    Ať vás Ijáček, Sírius a strážní andělé ohlídají.

Besince ve 12 letech odoperoval MVDr Nytra mléčnou lištu. Jedenáct dalších měsíců dala v pohodě a pak to šlo rychle. Metastázy, bolesti a jedno z nejtěžších rozhodnutí v životě. Ale jsem za ten necelý rok „navic“ vděčná.

Bubí, v tak prima famílii by jistě stálo zato nějaký čásek ještě pobýt, drž se holka.

Čajdí, nestresuj a nepoť se v té krásné bílé košili 🙂 Určitě ti to moc sluší. Jestli je ti flek souzený, dostaneš ho. Všecko je jak má být.
    Na pohovor vpluj s myšlenkou – můžete být rádi, že tu jsem.
    Věřím, že dream job nakonec najdeš. Jestli ne tenhle, tak jiný, hlavně ať je to co nejdřív.

Černé, ušaté, uhrančivé krasavici bych snesla modré z nebe. Mimořádné stvoření.
    A rezavý koník kaskadér (skáče do čierných dier) jasně demonstruje své „čisté radosti života.
    Mít tak polovinu jeho elánu.