Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Denny

Ahoj všem,
    jsem dlouho nebyla, né že by nebylo o čem psát, ale tak nějak mi to přošlo nedůležitý…
    V neděli byla první letošní smáže, nějaká růžovka, kováři a jeden pidi křemeňáček 🙂
    Kotátka jsou úžasná a za nedlouho půjdou do nových domovů, ikdyž Codík až na konci července.
    Romanovi práce nevyšla, ale všechno špatný je k něčemu dobrý jak se říká…
    V sobotu jsem měli den otevřených dveří, tak jsem byla v práci a pak kámošce na 50 tinách, (překvápko bylo, že se pár hodin předtím s přítelem vzali :-))
    a bylo to moc fajn, v kostelíku tam kde jsme měli výstavu. Krásné prostory.
    A taky překvápko, travesty show bylo to ale super.
    Koněf se chodí koupat páč teplo, že, ale ve čtvrtek jí musíme vzít k vet, páč občas kulhá na tu nožku kde měla zlomený prstík a tvoří se jí tam boulička….tak nevím, jestli to je nějaká tekutina, uvidíme co řekne vet, stejně tam jedeme s koťaty na očkování.
    Zítra zas tadyk bude komise Vesnice roku, tak se seká a uklízí a opravuje a my budeme opět představovat náš spolek.
    Pokračujeme v návrhu přestavby bytu s kamarádem architektem, tak nám dal pár typů na nějaký vychytávky co a jak.