Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

MirkaD

takže v sobotu ráno vycházka k rybníčku a zpět s trochou cvičení,a zapoměla jsem tam puller,což mě štve,taková lehká,drahá plovoucí/přetahovací hračka,no nic,pak domácnost,a odpo,byla jsem 3,takže vybalování,úklid+po osmé večer vybalit obří paletu vín,udělaly jsme jen kousek,většina se tradičně nevešla,a chytla jsem se s kolegyní,co je furt,ale furt na jedničce,nevybaluje,neumí balík,nic,a když jsem jí řekla,že za mě bude dělat těžký věci tak řekla,že doufá,že se mnou směny mít nebude,a když jsem kolem sedmé jí řekla,at neotvírá mou kasu,že takhle nic neuděláme,nestihnem,tak ona,že nevěděla,že tu kasu mám na parádu,tak jsem šla na kasu,pak jsem jí řekla,že tímhle tonem se mnou mluvit nebude a jestli má pocit,že se nudím,takže může v neděli vybalovat/kasa,ůklid,balík ona…snažila jsem se všechno do osmi uklidit,at můžu na tu paletu,ona udělala kasu,rožky,a než za mnou dolezla tak hromada hodin stejně,po deváté jsme vypadly já vyřízená jak kůn,Dafi zase v noci chodila,něco jí nesedlo,tak jsem se nevyspala,v neděli dopo vychzka k rybníčku pro hračku,co mezitím zmizla,pak trošku domácnosti,ležing a na odpo,tak kolegyně z jedničky,že je jí strašně zle,snad to zvládne,a zástupkyně,že ta z jedničky nemůže vybalovat,když neví,kde co je,….
    no takže zase-kasa,vybalování,úklid,večer ještě paleta cukrovinek po úklidu,a ve čtvrt na dest dom
    dnes ráno cvičící/aportovací vycázka ze psama,mezi pole a zahradu,trošku uklidit,trošku odpočívat a do práce,mlion vybalování,byla jsem 2-takže kasa+trochu vybalování,ne těžký věci,úklid a v 9 dom,ráno předoperační,šéfovi jsem to o kolegyni teda říkala…,
    další kolegyně prac.úraz,najela do ní baba s vozíčkem,spadla a má něco z nohou,tak ji kolegyně vezla k doktorovi….
    ve skladu 7 paket s alkohoolem,co se nevejde,přijede 8,vejde se půlka,xx palet drogerky,přijede další…peklo….