Fóra › Ostatní › Soukromý: kecací předléto 2023 › Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak hlásim, že krom výroby armování a betónování už umim pomáhat i s lepením obřích cihel. Štít nám zdárně rozste už máme čtyři řady. Zbývá šest.
Mám supr rozhození spaní – na dnešek jsem nemohla usnout
Ale víte co bylo supr? že mi přišel ten víkend hrozně moc dlouhej, jak jsem toho stihla tolikatě. Páč jsem stavěla, prala, uklidila celej Domeček, hrála si s ohaříkama a s Mousesem, vařila, čučela na tydlevízi. Děsně moc jsem toho stihnula.
Koukám, že balíčky už dorazily komplet všem! Tak to jsem moc ráda. Hlavně u Mirky, že to stihlo dorazit včas.
Mirko – Ijáček na Tebe bude dávat pozóra a taky budeš vědět, že jsme fšicí s Tebou a myslíme na Tě a že šécko bé dobrý zas.
Čajdoooo, to jsem mocinky moc ráda, že ta tubička Ti padla do noty, já už vůbec nevím, kde jsem na to narazila, ale právě tam psali, že je tu supr na takovýhle vandříky a bez lepku a tak jsem to honem koupila a mám fakt velkou radost, že to udělalo radost i Tobě.
Kimi – to je Ďáblík, to nejni Artík, to je Ďáblík, výborný fotos, předpokládám, že touhle dobou už jsi trošánek uondána? I když vlastně, jsem zapomněla, že máte střídavou péči, to je fakt. No ale Goliášek je statečnej pán, že tam prdíka takhle zvládne.