Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fifi

Krasnej vikend preju, tady duni a rezonuje koncert od letiste, bejt tam, ohluchla bych.
    Esusova je jiste taky nahluchla po vcerejsku a dospava, divna vec, co se kolem vasich hosicku semlela. Mam nazor stejnej jak Petrs.
    Vcera byl update podvozku a pluginu takze jestli neco designovyho tak to tak zustane.
    Cajdo, zelenou a modrou bebechu tu mam taky, jsem jak pan Monk, nesnasim zmeny. Kdyz to nemuzes vypnout, musim si zvyknout.

Zlatko
    Tady taky krasne kvetou akaty, bezy, heeepcaaa jsem tuhle mela v aute, ze jsem si malem celo o volant narazila.

Maya
    Takze nakonec dobre, zes coby nacelnice Bolava dasen zajela za chrupolapem, at ti tycka zabere. Nimesil je slusnej matros, akorat ja po nem mela slusne rychlej krok, kdyz jsem ho mela vloni na tu plotnu. Tak bud ve strehu. 🙂

Mirko
    Zkus se setrit, at se ti neco pred operaci nepotento. Ijacek mi dal chvili zabrat, nez mi doslo, jaky zviratko oblibujes. 🙂 Ten na tebe da radnej pozor! 🙂