Fóra › Ostatní › Soukromý: kecací předléto 2023 › Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023
tak ranní-pečení/kasa,po půl druhé jsem vypadla pro pyžamo-košile s kr. rukávem se Snoopym,pak zase pokus sehnat si podkolinky,pak na chvilku k Aničce a dom,mezitím liják,mokro,tak jsem ihned po příjezdu vzala psy+psí sukničku,a vzala jsem to k rybníčku,kde jsem si s pejskama dala trošku cvičení,trošku hraní s pullerem,a dom,doma oběd,pak vydrhnout,vysušit ručičky a a -rozdělat balíček-
a pak jenom zbožně-jééé Ijáček:-))),milion pusinek,a kdo s Miruškou pojede do nemocnice ju hlídat,no kdo??
ano milé děti,pojede Ijáček!!!
Peti děkuju moc!!!!
se Žerykem třiskala závist,když viděl jak si ho zbožně nesu-ale NIC,IJÁČEK JE MŮJ!!!!
Žeryk má bobra,housenku,pešky,prasátko,flaušáky,dudlíky,peška…..nic,nic,nepučím nikomu ani na minutu,tak!!!!
LAKOMEC BUDU!
všichni víte,kdo je to Ijáček,takže je to dobrý:D
s kapelou-nejsem fanynka,ale tohle mě štve prostě mega hodně,tohle se prostě neděláááá,
to je velký špatný,škaredý-poseru to kapele,a proč???
já prostě fakt toto nechááápu……,hnus od těch bab
a s tím učitelem,jak tady někdo psal,tak to je mega peklo teda….
to se vůbec těžko slupuje pryč taková nálepka…kam ten svět spěje…
Maya-to seš chudák malá se zubem teda…ale aspon máš zubaře…to já musím shánět novýho…:-(,má se měla vrátit po mateřské ,ale zůstala doma…takže nic…