Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

PetraK

Petrs01
    Jenom podotýkám, že ani omylem nejsem fanoušek ramštajnů, ale tyhlety obvinění mi prostě nesedí a nejvíc mi to připomíná právě to “chtěla jsem a nic nebylo, tak teď vám to osladím”.
    jo, to navíc, ale prostě je to celý fakt ulítlý, ty holky se tam fakt navíc rvou, aby se tam dostaly.
    jsem ráda, že na to takhle nahlíží taky někdo, kdo nejede R lajnu. Bylo moc fajn vidět tu podporu-navíc ftipnou – stadionu kde bylo min. 60.000 lidí. A slyšet jak Tillda říká, díky, že jste s námi.

Maya
    týden??? chuderoooo

souhlasíms Petrs
    tak tam zkus aspoň zavolat jestli to má fakt takhle být.

ja se nedivim kapele, ze jsou z toho otraveny, oni jsou vlastne zamestnavatel a kdyz se to deje ve firme, taky neni na pranyri zamestnavatel kdyz se k tomu postavi celem a resi to
    no právě. Jen mě mrzí, že při tom i couvají , Pussy bych na jejich místě zahrála klidně dvakrát, ať se paní Zelená ministryně klidně zvencne. ONi to chtěli zrušit – ministerstvo. Chápeš to? Na základě něčeho, co nemají ověřený??? tvl svět v tý řiti je.