Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

PetraK

Maya
    balicek dorazil, Loki moc dekuje za paruzek, hned si ho uzival celej vecer a ja za berusku, je supr, zatim se na ni jen koukam 😀
    tak to prezij dneska ,takhle bez spani jsem chodila do prace tak naposledy kdyz mi bylo 20
    😀

hurá, tak supr, jsem ráda, že to Lokátor ocenil, to mě potěšilo, béruška počká, neuteče.
    No jo, taky jsem zvědavá, ale zatím to jde. I proto, že před tím nebyla žádná pařba, jako dřívějš.

ze oni by neco, ale kolem nich je hodne lidi, takze klidne neco jako drogy do piti tam muze bejt
    ale jo, však bába taky už letěla. Ale to jak je to celý podávaný, to je fakt nechutný. Kolik lidí se na to sveze, aby byli vidět?
    Nedivila bych se, kdyby tohle bylo poslední turné, a ještě zkažený – myslím pro ně, protože oni pochopielně jedou, ale je to tam vidět, už stáhli Pussy z playlistu, protože aby někdo něco nehledal, Tilda logicky zaprdlej a držel se zpátky, žádný srandičky, dvojsmysly…..nic.