Fóra › Ostatní › Soukromý: kecací předléto 2023 › Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023
Petrs01
no tak co jsem četla u té první, tak se potkala s Tildou, řekla mu že sex ne a vono fakt ne. To je tak jako v kostce její sdělení. Zda a kdo tam něco dělal s drogama je další věc, ale veškeré obvinění ramštajnů je z toho, že ona nechtěla a nic nebylo. Provinění? Ta druhá snad kapelu ani nezahlídla?
Co jsem slyšela od našich muzikantů – a žádných TOP10 – tak v podstatě kdo nechce spát sám, tak sám nespí. Nemají problém nějakou ochotnou sehnat a nepotřebujou k tomu drogy ani násilí. Tudíž je absolutně nelogický aby někdo typu štajni používal cokoliv jiného než jenom ukázání prstem. Ještě by se o ně popraly. A s drogama asi taky moc blbnout nebudou, to se úplně neslučuje s tím, že už dlouho hrajou a fyzičku nemaj zrovna špatnou. Po pár letech s drogama by vypadali jinak a nevěřím, že by zvládli dlouhodobě brát a nespadnout do toho.
Jo,úplně přesně tohle říkám od začátku. Kdyby možná s něčím takovým přišly před dvaceti lety, tak možná … nicméně vzhledem k tomu, co jsou zač není třeba drog, stačí to ukázání prstem. Muzikantský Lidušky byly vždy, afterparty prostě afterparty je a ani tam nemusí ta kapela být, jede si to vlastním životem. žádná z těch holek si tam nešla s představou zarecitovat si tam nějakou tu báseň. Navíc, když se nechaly naverbovat?
Zlatka
.Bohužel učitel byl odrovnanej jak psychicky,tak i společensky.Holky nezletilý,takže se jim nic nestalo.
tohle je ještě horší. Hošíčci jsou na ledacos zvyklý, na rozdíl od učitele. Za tohle bych prostě hrozně trestala, jakmile se prokáže podvod, tak takovou paletu. chudák chlap. Já tohle fakt nesnáším, snižuje to navíc účinek toho nástroje, který má ženy chránit.
Maya
vytrzenej zub furt dost boli, uz me to s…e a mohlo by to teda prestat
no ty bláho a nechceš pro jistotu před víkendem zubařce radši zavolat?