Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

MirkaD

tak jsem včera zmákla ranní krátkocvičící vycházku s pejskama i s Betty-byly jsme jak TRIO ŠNEKOS- já s mnou dvojkou se táhla,a nás 3 táhla nejstarší Btty,po odlpoužené vycházce,jsem Betty vrazila dom,a za bránou na cestě předvedla -výcvik psů ve spánku-jsem se tak pohybovala,mluvila…pomalu,vláčně,opatrně….,tímhle pomalu ploužííícíím stylem provedly pejsci pár otoček,kroky,couvání a packy-náročná to záležitost na asi 2 minuty…a šlo se dom,
    doma jsem ždibec uklidila-což se dělo taky po kouskách…odnesu kýbl…sednu…umyju pár hrnlů..sednu….
    no tímto tempem se mi podařilo trošku uklidit,vyprat,a proválet se do vvečera na sedačce,večer chvilku ze psama-pozorovat mraky nad polem….
    a do vaničky…
    dnes ráno-5minutovka před vrata ze psama,pak odjezd s rodičema do města-pokus koupit si podkolínka do nemocnice-takže nic,musím změřit nohy,přees rifle prý ne,tak koupit pár blbin-jako koupací čepicu,mýdlo,další kahotky….psům pamlsky a dom,kousek vycházky ze psama po dědině,narvat pračku,dát psům pribináček a odpočívat-musím teda spáchta nádobí a kuře,ale to má čas…,já zhubla,Dafi zhubla,Dafi zhubla tak,že už to zas teda vypadá blbě-propadlý slabiny,a vystouplá páteř,to zvlášt vynikne,když leží…
    tak jí občas vrazím kousek sladkýho tvarohu-s koláče,banán,jabko,jinak granule bez masa,psí piškotky a pamlsky rybičky od akinu-to jí chutná a nic jí po tom není,a je to pidi,se to nemusí lámat,nic…

Maya-přeju všecičko nejlepší k včerejšímu svátku!!!
    a at nebolí zoubek

PetraK-přeju at neprší a užijete si koncert!
    co vlastně Brtník a ta noha??

Zlatka má posilu na psaní-tak to má být,ve dvou se to lépe táhne/píše:D

a Denyky nikde nic nikdo tam…