Fóra › Ostatní › Soukromý: kecací předléto 2023 › Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Jsme si fčéra dali krabicování s ohaříkama při vaření, to je ftipný, jak voni se dycky nemožou dočkat, až na ně přijde řada a budou moct do tý krabice zaplout 😀 😀 i Bubišková s námi hrála pěkně. A posléze, když jsme skončili, byla i tak o krabici tlačenice, páč nevím proč, ty dvě kozy tam obě chtěly ležet, na krabici, papírový,místo pelíšku prej 😀
Maya
drtim palce
no tak to si vopravdu platná!!! 😀 😀 Tohle je přesně to, co Mirka v současnosti potřebuje nejvíc. K tomu co už má, aby jí někdo dal nabídku, že jí nadrtí palce 😀 . pomooooooooooooooooooooooct!!§ Jsem se po fčerejšku zasmála 😀 si skorem tak dobrá jako ti idioti z Patičky fčéra.
no a me vyrvali zbytky zubu, uz mi to prichazi k sobe
au! au!au! au!au! au!au! au!au! au!au! au!
chudero, už lepší dneska???
černej čaj
katak bez kouky s
😮 😮
tady to dneska jede ve velkým teda 😀 😀 ešče, že to nejni kakak 😀
Ten prvni kalik.ma.nejak divny usi 😀
😀 a proč máš tak velký uši, babičko??? 😀 😀 žuby taky nebude mít malý, co? 😀
Zlata
králíci
jeditííí, ten strakáček, ten je! Skorem jako byl můj Ferda, než mi ho sežrali.
Fifi
to jsou božanský fotos. Růženec teda……už jí to někdo řekl, že vypadá jako Doňa Debilíta? 😀 😀 to sou výrazy!!! Pomooooooooooooooooooooooooooct, chudera nebohá, vim, vona za to nemože, že nemože vypadat jako Ajnštajn, ale todle je moooooooooooooooc 😀 😀 😀 ta druhá fotka, strašlivýýý rotvajlerský duch, vyloženě 😀 😀 😀 😀 😀
Fčéra byl v čekárně mladej rotvík a vrčákoval na šécko, co se tam objevilo, na šécko dvounohý.
Je moc fajn, moc fajn, že pan Trololo se tváří veseleji, to hnedle člověku odlehne na duši.
, ohrana fotka, ale proste…
to se nikdá nevochodí 😀
Eva C
Jsem si cvakla..
vona furt chlastá, viď? 😀
Ovšem madáme Sindibádka, to je dekorace, ta taky umí dekorovat, taky je to o tom, že pánbůh nadělil, jako u Tali , jen v jednom směru 😀 😀
No to bychom určitě moc rady…. Věřím, ze se třeba jednou, až bude nějaká dobra konstelace, potkame naživo..
fajn, to by bylo supr, já jsem si tuhle říkala, ešivá by nemohl pomoci třeba Rumíček se svým přístupem?
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 9 měsíci uživatelem PetraK.