Fóra › Ostatní › Soukromý: kecací předléto 2023 › Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023
no,takže dojela jsem do Kyjova-nemocnice,našla ambulanci,usadila se,přečetla časák pro těhotný,vytáhla jsem detektivku a čakala na sedm hodin,
přišly 2 paní,obě na příjem,kacaly spolu,k té jedné jsem se pak přidala,když šla ta druhá dovnitř-s tou jsem pak byla na pokoji,
v ordinaci mě nabraly krev,a poslaly na pokoj,
tam došel doktor,tak jsem mu oznámila,že mě doma řekli,že musím být brzo hotvá,že odvoz bude do půl 12,pak už jedu busem/vlakem
tak mi řekl,at ho nevydírám,že zpátky sama nemůžu,a že bez doprovodu su tam do zítra….
zpětně si říkám,že se divím,že mě doktor-primář přednosta oddělení…jednu nevlepil,-a doma do mě furt hučely-řekni,at tě vezme brzo,že odvoz mmáš jen do půl 12,at tě vezme první,proč tam budeš vlastně ležet a tak….
no,jak když jdu do práce-řekni at tě pustí dřív,kdo tě vezme autem….tvl toto….:-((((
no s paní jsme kacaly,-moc,moc,moc fajn paní-učitelkamsmysl pro humor,pejska taky měla,o něco starší,ale fakt milionová paní!!!!
no na řadu jsem šla po jednásté hodině…