Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

MirkaD

no,viroza to není,jednu část mám za sebou,ed mě čeká to horší,a celkem brzo…..
    takže sobota proběhla-ranní,pečení,kasa,vybalování,po půl druhé dom,
    doma válení,vycházka ze 3 psama ke křížku a zpět,
    neděle-výletíček ze psama-směr Buchlov,na Samotu-MOTOREST,TAM NECHAT AUTO A
    a přes dřevěný most nad silnicí na cestu k zelenýmu obrázku panny Marie-asi 3km-cesta vlnovková,dost kamená,občas assfalt-kdyby jsme to viděly,tama by jsme nelezly…..no daly jsme si zacházku na hrad Střílky-zříceninu,Žeryk běhal,čmuchal,Dafi se táhl,že šutry…počasí chladno….
    2hodky zhruba v lese ,pak do Bučovic,koupit něco v drogerce a dom-CELKEM KUS CESTY AUTEM A ŽERYK SE VŮŮŮŮŮŮBEC NEVYBLINKAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!
    doma válení,k včereu máti začala dělat pořádek na terase-v botníku,v peřináču bejvalým…atd,,takže jsem se po hodině čumění do toho pustila s ní….,a když jsme to uklidly,vyházely venku,pomývaly,vyřadilky,tak jsem šla uklidit dom,pak vyvenčit za bránu ejsky-vyčurat,vykakat-dom,a šmiknout trochu Dafči hlau…
    a od půlnoci nejíst a ráno o půl čtvrté do vany,loknout si trochu vody-néééé v té vaně:D,a o půl paté ma bus do Kyjova….