Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Prší prší, jen se leje
    ohařík se tomu směje
    Máme vodu v domě
    to nejni nic pro mě.

No prší teda zdatně, to bude zajímavej zájezd na koncert. Třebas se to zejtra umoudří. Se mi ovšem díky tomu dešti podařilo včera uklidit Domeček, páč minulej víkend se makalo a tenhle co byl,se naopak flákalo

FIFIJOVÁ, FIFIJOVÁ, FIIIIFIJOVÁÁÁÁ
    TO TAK RÁDA ČTU, TAK MOC. MÁM OPRAVDU RADOST A JE MI JASNÝ, ŽE TY MÁŠ OBŘÍ RADOST, obzvláště pak, když si přišel s balonkem a dělal filutu. Miluju, když dělaj filutu! Podrbej ho prďolu mocinky moc a ženský rehabkový jsou nejšikovnější!! To je supr, žes je takhle našla, supr, supr moc.

černej čaj
    Hlavne ze jsi dojela v poradku jestli bylo dpatny pocasi tak lepsi bezpecne nez rychle

no to jo, ale sundat takhle rychlost na dálnici je prostě fakt nebezpečný, zvlášť, když díky cloně z deště není úplně dobře vidět a ne každej – a to tenhle exprt neměl- nerozsvítí mlhovky . Šedý auto pak je vyloženě „dobře“ vidět. Navíc na dálnici ani pod osmdesátku – právě z bezpečnostních důvodů – jet nesmíš. já jsem taky nejela jako Éliška na vokruhu, ale tohle bylo moc. Na státovce pak jel celých 48, to je taky výhra a stejně nebezpečný.

( ale uz se lepsi ze muzu celkem.fungovat.
    🙁 :-/ se Tě to drží teda, chudero. čim to, že ta tvrdá postel na to vadí?

Asteris
    to jste se hezky poscházeli, díky za náhled. Kolik vás bylo?. Jak se daří Zvířetníkům?
    že jsem cestou z Lysé poněkud upadla
    poněkud upadla??? 🙁 Jaks to pak dopajdala dolů, kudy jste šli?

Ahoj Evi– držím se zádam palce, koukám, že opravdu epidemie tu nějaká. Na posekaný louky můžete se Sindibádkou zajet k nám, tady už to sundali.

Mirka D.
    žiju,bliju

a kruciš!! Viróza? Tu měl šéf a jeho děti, bylo to na jeden den.

GDE JE DENNYKY?