Fóra › Ostatní › Soukromý: kecací předléto 2023 › Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023
Sikovna riticka! Tady spadlo par kapek, doufam, ze zaprsi dukladneji.
Jsem se zasekla u sousedu, zase jsem nabrala 70 jajec a soused povidal o vcelach. Letos to vypada hodne blede, prej mu vychcipalo/zmizelo vic nez 50 % vcelstev. 🙁
Troldik – mno, je hodne rozbitej. Byly na nej rovnou dve terapeutky (Kaju zna z drivejska, druha je MVDr). V podstate plnej rozsah pohybu a nebolestivy ma jen kolena a prsticky, jinak ma vsechno total zatuhly, zkrecovany, bolavy. Nejvic au ma na hrudni pateri mezi lopatama, tam ho to boli extremne. Pry to mohlo byt tou prdou od Ruzice, nebo taky se mu to telicko bez choder takhle sesypava, jak ruzne kompenzuje…
Prouzky byly prosmatrany, zdornovany, zlaserovany, zmasagovany, ted ma mit 3 dny total klid. Prej takovou sbirku vseho moznyho este holky nevidely… Jo, a mame alternativu na bolest – 3% CBD konopnej olej. Zatim jen 1 kapku denne, abysme videly, co na to rekne jeho uzasny traveni.
Uf, takze jeste mame sanci bojovat, vorisek muj nejdrazsi! 🙂 Pristi tyden ma dalsi session. A co me dostalo nejvic, on mi normalne pak doma prisel podekovat?! Fakt, to nejde jinak popsat – zvlastni vyraz, prituleni, blemcose… 🙂 Ted je samoze este porad smajda pajda (jak ja po reha), uvidime tak za dva, tri dny, co s nim dnesek udelal.
Toz, palce drzim ted ja na zitrek pro Mirku! 🙂 Vsechny palce a Ruzice packy, Pipin by s tim mel problemy. A na stredu pro Bubinku to samy! 🙂
Diky, ze jste na nas mysleli/y, urcite to pomaha.