Fóra › Ostatní › Soukromý: kecací předléto 2023 › Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023
MirkaD
Miri, hodně štěstí, ať Ti to dobře dopadne. ?
Já toho rozchodím dost, ale musí tomu předcházet ten klid. Ale mám to i vyzkoušené když je mi dobře, že když zrovna méně chodím, tak to pocitově není v těch zádech příjemné. Ono tomu hlavně neprospívá sedavé zaměstnání, kdy se x let s notebookem na klíně kroutím na gauči, většinu času ještě zalehnutá psem, jak paragraf. Už se těším na pracovnu, bude stůl, pořádná židle a balon na sezení. Kupovali jsme teď novou matraci do postele, to taky pomohlo, i když si na ni ještě zvykáme(e), prý to trvá zhruba měsíc.
Gremlin se má parádně, on je ten typ, co se má skvěle za všech okolností. Snažím se s ním držet krok. ? Těším se, až zmoudří a doufám, že jednou z té dělové koule vyroste empatické zvíře.
PetraK
Jsi skvělá, žes to odřídila, udělala jsi maximum. Snad se Bubince brzy uleví. Posíláme pusu na čumáček. ? Brtníkovi je líp?
Fifi
A Librelu jsi nezkoušela konzultovat? Podle mechaniky účinku by tam vliv na játra, ledviny a GIT měl být minimální. Je mi jasné, že běžné přípravky jsou mimo hru. No máš naloženo… ach jo…
Já to mám jen svalové ze špatného životního stylu. Mít vyhřezlou plotýnku nebo třeba prasklý obratel, tak je to samozřejmě něco jiného.
Trimovat nehodlám, ale chlupů z toho paka lítá hrozně. Už začínám uvažovat o vyčesávání. ?
Kimi
Tak ať je Goli brzy zase v normálu. To byla tukovka, nebo něco vážnějšího?
Čajdo
Oni za ty koberečky chtějí strašné prachy. Starou deku má většinou člověk doma a mřížka je za dvacku, ale jasně, dá se to i koupit. A jestli to má být pro použití pod dozorem, tak je to samozřejmě něco jiného. Tak můžeš v mezičase zkusit schovávání pamlsků do ručníku, třeba by ho to bavilo. Nebo třeba rozhodit pamlsky do krabice plné balonků atd. – prostě hlavolamy z toho, co má člověk běžně doma.
Ajajaj, líty líty na zádíčka. Kéž by Ti to povolilo…