Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

MirkaD

ak včera ranní-pečení,pak kasa,říkám ráno šéfovi,že budu volat sestřičce kvůli tomu papíru k MUDr.,a že pro něj pak skočím,ale dojdu,tak že jo,v 8 jsem tam volala,tak to hned sestřička vzala,a že si tam před půl jednou skočím,akorát mě volaly na kasu a já mezihovorem nahla houkla-jo su-přihlášená na kase,aby místo mě šel někdo jinej…tak blbý pocit,co si sestřička myslela,i když ví,že dělám v PENNY,nakupuje u mě,pak kasa,po 12 jsem se šla spočítat a rovnou tam a dom-že se nemusím vracet,bylo nás dost,a hodně věcí se sthlo-vybalování mraženýho,+další vybalování,
    koupila jsem kytku růží,sestřičce jsem to dala se slovy-pozdrav z PENNY-tak měla radost:-)
    takže papíry mám,můžu vyrazit…..
    ještě skok do zverimexu pro nůžky na psa-85kaček a ostrý jak břitva-to za 300 z kovomatu jsou tupý jak svina,takže cenu debil roku vyhráváááááááá Mirka-jsem si měla ty nůžky koupit hned tam….no nic,
    ve 2 hodiny doma,vyprat,uklidit,včer vyžehlit a vycházka krátká ze psama kousek k lípě a hraní s pullerem-ten jsem venku neměla asi rok….
    Dafi neochotná k vycházkám….jak se vykurýruju já,tak se mrkne na Dafču-zatím nemám kapacitu řešit obě…,pak už jen vyprávěj a hajííí
    dnes pečení+házení pečiva,šéf,se zástupkyní zeleninu,chladařka chladáka pak mezisměna,bylo nás mín,a zboží zas víc-aby se to vyrovnalo:-()
    jenom termáků s mraženým-dopek,zmrzky-milion…
    no,po čtvrt na 3 jsem vypadla na bus…jedna kolegyně zas protivná jak noc,ale jinak dobrý
    doma oběd,vycházka ze psama-ke křížku,kousek podél lesa a zpět,pohrát s pullerem,trochu blbnutí v sedě na zemi-aneb-psovod lenoch-hačí na zem a pejsci obihají,dávají packy,válí se v trávě-Žeryk,a chovají se-DAFI,venku studenej vichr,takže jsem nemusela s vycházkou čekat do večera,taky dobrý,
    chvílu jsme poseděly na terase,já si pk šla zdřímnout na koledy vánoční,
    pak vana a pohádka…
    zítra ranní…
    Fifinkoooooo-držím Troldíkovi packy,pěsti,palečky!!at se to v pondělí srovná….
    PetraK-no trimování-já budu muset před operací nějak upravit Maxe,a u Dafi to zkkusit jestli to nějak pude,nebo objednat na otrimování…někam,
    a Martin holt bude časat,jak budu pryč…tak určitě:D

Kachna-gratulace k dštem,co jsou fuč:D

Odetta-ty taky všecko léčíš pohybem,že?
    co Gremlins vlastně,jak se má??

Černejčaj-nooo joo ppohár,si mi připoměla,že ve Vyškově mají ovocný poháry na náměstí v cukrárně-musím vyzkoušet…
    teda si chudák-tolik peněz v čudu,a člověk se ani nenají,že???:D:D:D