Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: kecací předléto 2023 Odpověď na: Soukromý: kecací předléto 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn mórgn majne líbe Kindr.

Sem ščastlivá, zas jsem dojela v pořádku, či pařátku, jak řiká Fifijojc a dokonce jsem byla taková řídička zeměgule, že jsem v koloně pustila před sebe autobůsa! A von mi pěkně podíkoval. A já sem před tím podíkovala Bubrdli, páč se jí nejdřív nechtělo fstávat a Brtnik pravil, ať ji nechám, že ji pak vypustí, aby se vypustila a tak jsem ji na venčení nechala doma. Když jsem se vrátila s Rumouškem a Taliprdnicí, tak Bubrdle napochodovala mezi dveře s vrtícím párečekem a že by taky jako šla vypustit měchejř a hodit bobek. Myslela jsem, že po ní hodim tu hadru, co jsem měla v ruce na utírání ťapiček 😀 No tak jsem šla ešče jednou, že jo. A jela pozdějš, než jsem zamýšlela a tím pádem už před Prahou byla kolonáda. Malá, ale byla. Tak jsem se procvičila v řazení aspoň 😀 to furt čék musí kvedlat tou šaltpákou jako divej.

černej čaj
    ja sem to bez dovoleni vylepsila

😀 😀 😀 DO- KO-NA-LÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ!!! SEŠ NEJVÝBORNĚJŠÍÍÍ, JEHEHÉÉÉHIHIHIÍÍÍ, SUPR.

Z čeho Tě chytly záda? To jsem prokoučovala :-/

akorat vcera sezral charlie oooobr kur povlaku na perinu
    to je vůl sakra, taky jak tohle řešit 🙁

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 9 měsíci uživatelem PetraK.